NEWS — May 1, 2020 at 10:06 am

ASUS anunță o nouă serie de plăci de bază

by

pressrel_1pb78m0njy007b3iydrdw241Noua gamă de plăci de bază Z490 sunt concepute pentru a valorifica întregul potențial al noilor procesoare Intel Core din generația a 10-a. Fiind ideale pentru jucători, entuziaști și profesioniști, fiecare placă de bază ASUS și Republic of Gamers Z490 oferă îmbunătățiri pentru a duce frecvențele la nivelul următor.

Procesoarele Intel Core din generația a 10-a oferă numeroase fire de execuție și frecvențe super-rapide pentru un singur nucleu. Chipsetul Z490 oferă multiple opțiuni de conectivitate de ultimă oră, inclusiv un controler WiFi încorporat, numeroase porturi USB 3.2 Gen 2, memorie Intel Optane și chipset cu suport RAID.Tehnologia proprietară ASUS OptiMem III asigură o mai bună integritate a semnalului, iar AI Overclocking ajută la împingerea performanței procesorului spre limitele sale.

Tehnologia ASUS AI Overclocking folosește un algoritm proprietar pentru a stabili setările optime de frecvență și tensiune pentru placa de bază, ajutând utilizatorii să-și împingă procesorul la limită prin apăsarea unui singur buton.

Plăcile de bază din seriile ASUS Z490 vor fi urmate în curând de modelele ASUS și ROG H470, B460 și H410, oferind utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a se potrivi cerințelor și bugetului lor. Pentru mai multe detalii despre linia completă ASUS Z490, vă rugăm să vizitați pagina dedicată ASUS Z490. Un ghid cu specificații și imagini pentru întreaga gamă a plăcilor de bază din seria ASUS Z490 poate fi găsit în ghidul de cumpărare Edge Up.