NEWS — May 6, 2020 at 10:17 am

Fab Lab, BCR și Modex investesc într-un nou hub tehnologic

by

localizare Fab Lab BCRFab Lab Iași a demarat lucrările de amenajare la cea de-a doua sa locație de coworking din Iași în parteneriat cu BCR și Modex. Spațiul are o suprafață de 250 metri pătrați și este amplasat la etajul 7 în clădirea Băncii Comerciale Române din zona Podu Roș, Iași.

Fenomenul de #coworking este un liant socio-profesional care previne izolarea celor care lucrează de acasă și care duce la creșterea calității muncii depuse. Mai mult decât atât, a avea antreprenori și freelanceri în același spațiu comun, duce la stimularea sentimentului de antreprenoriat prin intermediul diferitelor sesiuni, evenimente și workshop-uri cu diferite topicuri care au scopul de a crește fluxul de informații pentru cei care vor să dezvolte și să implementeze o idee.

Noul spațiu Fab Lab din Iasi va fi inaugurat in luna iunie 2020, oferind scenarii de folosire flexibilă (zone de coworking, săli de cursuri și conferințe, birouri dedicate), funcționând ca o platformă independentă care să catalizeze inovația și colaborarea adresată comunității antreprenoriale din Iași.

 

Citiți și:

AHK România, primul „locatar” al spațiului de Coworking Hotspot

Tech’N Trade Startup Hub, un program de incubare pentru antreprenori și startup-uri din retail și domenii conexe

AHK România, primul „locatar” al spațiului de Coworking Hotspot