Pharma & Health — May 12, 2020 at 5:57 pm

#roboți pentru linia întâi din Constanța

by

indexBucharest Robots continuă eforturile de a ajuta lupta împotriva COVID-19 cu ajutorul roboților. Astăzi, 12 mai 2020, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a primit sub formă de donație un robot complet autonom de dezinfecție cu lumină UVC.

Această donație a fost posibilă datorită implicării sponsorilor: Asociația Notarilor Pontus Euxin din Constața și a ING Tech.

Fundația Comunitară București, Bucharest Robots și Asociația Suport și-au oferit sprijinul pentru identificarea unei astfel de soluții prin care comunitatea a putut contribui la protejarea vieții medicilor care lucrează în linia întâi în lupta cu COVID – 19, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Ne bucură nespus de mult că am putut mobiliza comunitatea în oferirea către unul dintre spitalele din România a unui robot care va proteja viețile personalului medical din linia întâi.Această acține vine în continuarea eforturilor Bucharest Robots de până acum de a oferi cea mai performantă tehnologie spitalelor din România

Tehnologia Robotului UVD este eficientă în combaterea bacteriilor, virusurilor, fungilor și a altor patogeni.

Robotul care folosește spectrul de lumină UVC este complet autonom, funcționează fără intervenție umană și poate dezinfecta singur mai multe saloane sau săli de operații, având o productivitate mult mai mare și protejând astfel personalul medical din spitale.

Soluția aceasta este folosită în peste 50 de țări, iar în România în cadrul Spitalului Modular COVID-19 al Departamentului pentru Situații de Urgență, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, dar și de agenți economici.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta: robot@bucharestrobots.com

Citiți și:

Fujitsu Offers Free Access to Intellectual Property Rights to Support Fight Against COVID-19

Xerox spijină eforturile împotriva COVID-19

HP Inc. și rețeaua sa de parteneri oferă soluții de imprimare 3D în lupta împotriva COVID-19