NEWS — May 14, 2020 at 11:12 am

COSMO CONSULT a primit LS Retail Gold Partner 2020

by
Anca_Madussi
Anca Madussi, Sales Director la COSMO CONSULT

COSMO CONSULT Business Solutions, partener Microsoft Dynamics, cu experiență în soluțiile Microsoft Dynamics 365 (Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Finance) și Business Intelligence, a primit titlul de LS Retail Gold Partner pentru 2020. Nivelul Gold Partner este pentru companiile ce au depus eforturi și au obținut rezultate notabile în vânzări în cursul anului precedent. Compania a mai deținut acest titlu în trecut, de două ori.

“Acest titlu ne bucură și ne încurajează, în același timp. Este o reconfirmare a eforturilor noastre și cred că vine la momentul potrivit atât pentru noi, cât și pentru piață. Companiile ce activează în retail își îndreaptă atenția în această perioadă spre digitalizare, ca răspuns al adaptării la schimbările majore generate de comportamentul consumatorului și a noilor condiții de desfășurare a activității. Avem deja în derulare proiecte pentru mari retaileri din domenii diferite: decorațiuni, electronice sau băuturi. Mulțumesc echipei pentru implicare și rezultatele obținute”, a declarat Anca Madussi, Sales Director la COSMO CONSULT.

„Ne bucurăm de rezultatele partenerilor noștri și suntem onorați de implicarea lor consecventă față de produsele și soluțiile LS Retail. Suntem mândri să recunoaștem și să onorăm COSMO CONSULT ca partener LS Retail Gold pentru performanțele speciale din ultimul an”, a adăugat Sigrun Dora Saevinsdottir, Chief Operating Officer LS Retail.

 

Citiți și:

COSMO CONSULT achiziționează XAPT Solutions