Guvernare/Licitatii — May 18, 2020 at 7:44 am

Peste 400 de persoane vor înscrierea în Consiliul Național pentru Transformare Digitală

by

Digital transformation technology strategy, digitization and digitalization of business processes and data, optimize and automate operations, customer service management, internet and cloud computingAutoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a lansat miercuri, 6 mai 2020, apelul de înscriere în Consiliul Național pentru Transformare Digitală (CNTD), organul consultativ al ADR, a cărui misiune este de a asigura colaborarea cu actorii interesați din domeniul tehnologiei informației și societății informaționale. Până în acest moment peste 400 de persoane și-au exprimat intenția de a se înscrie în CNTD.

300x250 - var 1ADR îi invită în continuare pe toți cei interesați să completeze formularul disponibil la următoare adresă: https://bit.ly/formularCNTD,  în vederea unei colaborări strânse cu mediul privat și societatea civilă. În urma înscrierii, vom comunica tuturor celor interesați temele și obiectivele principale ale Autorității pentru Digitalizarea României, care vor fi abordate în grupurile de lucru ale CNTD și care vor sta la baza constituirii Consiliului.  Data limită este 20 mai 2020.

Autoritatea pentru Digitalizarea României este structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, având rolul de a realiza şi coordona implementarea strategiilor şi a politicilor publice în domeniul transformării digitale şi societăţii informaţionale. ADR a fost înființată prin Hotărârea de Guvern nr. 89/2020.

 

Citiți și:

Parteneriat Stefanini Romania și FintechOS pentru digitalizare în sistemul bancar

Mihai Olteanu, Tremend: Digitalizarea este esențială pentru succesul organizațiilor

Digitalizarea infrastructurilor feroviare de bază poate fi realizată cu succes de producătorii de soluții IT