Evenimente, Networking — May 25, 2020 at 2:27 pm

Allied Telesis continuă programul de întâlniri online

by

white-smartphone-near-black-keyboard-3821159Cum pandemia de coronavirus continuă să se manifeste şi, din prudenţă, măsurile de relaxare luate până acum nu includ şi deschiderea către organizarea de întruniri publice în spaţii închise, echipa locală a companiei Allied Telesis, unul din cei mai importanţi furnizori mondiali de soluţii inteligente de conectivitate, a decis continuarea programului de întâlniri online Bfast@ATI.

Programate din data de 2 iunie, în fiecare zi de marţi a săptămânii, întâlnirile se vor axa pe discuţii deschise legate de ceea ce contează într-un proiect de infrastructură, atât din perspectivă de afaceri, cât şi din perspectivă tehnică. Temele de discuţie pleacă de la cerinţele proiectelor de infrastructură din diferite verticale de piaţă şi de la bunele practici asociate lor. Întâlnirile vor fi organizate sub formă de dezbateri online “faţă-în-faţă”, în cadrul cărora, pornind de la un caz generic al industriei respective, se vor atinge cele mai frecvente probleme care apar în timpul dezvoltării unui proiect, de la proiectare până la faza de implementare efectivă.

calin-poenaru-country-manager-allied-telesis“Vă invităm să vă alăturaţi uneia dintre părţi şi să participaţi direct la aceste discuţii, din care cu toţii avem şansa să învaţăm ceva nou,” spune Călin Poenaru, Country Manager Allied Telesis Romania. “Înscrieţi-vă în avans într-una dintre echipele de dezbatere şi haideţi să savurăm o cafea buna în fiecare dimineaţă de marţi, la ora 10:00, începând cu 2 iunie. Dacă dezbaterea va fi aprinsă şi/sau va avea nevoie de dovezi suplimentare (cum ar fi o demonstraţie sau o prezentare detaliată) sau de un arbitraj de la un expert în domeniu, vom fi foarte bucuroşi să petrecem împreuna ceva timp la cafea şi joia din aceeaşi săptămână, pentru a examina complet subiectul”.

Subiectele pe care echipa locală ATI le propune pentru dezbateri aparţin unor verticale foarte importante din economia românească, printre care se numără educaţia, asistenţa medicală, logistica şi depozitarea, producţia şi utilităţile, clădirile inteligente şi oraşele inteligente.

Toate întâlnirile online vor avea loc la ora 10 a.m., ora României, şi pot fi accesate de pe computer, tabletă sau smartphone la adresa  https://global.gotomeeting.com/join/895931725.

Citiți și:

Breakfast@ATI