Internet/Telecom — June 19, 2020 at 6:25 pm

Huawei Watch GT 2 (42 mm), mixul perfect între funcționalitate și design

by

HUAWEI a lansat recent pe piața din România noul smartwatch Huawei Watch GT 2 (42 mm), varianta feminină din serie, potrivită persoanelor cu un stil de viață activ, care își doresc să țină evidența stării lor fizice și a sănătății în orice moment. Huawei Watch GT 2 (42 mm) este disponibil la partenerii autorizați ai HUAWEI, prețul recomandat fiind de 999 lei.

Huawei Watch GT 2 (2)Cel mai recent ceas inteligent din portofoliul HUAWEI poate îndeplini și chiar depăși cu succes obiectivele stabilite pentru fiecare zi. Pe lângă faptul că oferă funcții avantajoase și utile, precum monitorizarea sănătății, posibilitatea de a controla și gestiona playlist-ul preferat, dar și monitorizarea ciclului menstrual, varianta feminină din Seria Watch GT 2, Huawei Watch GT 2 (42mm) impresionează și în materie de design.

Noul smartwatch emană eleganță și simplitate prin păstrarea afișajului din sticlă 3D integrat al predecesorului său, aducând un ecran mare cu o experiență tactilă fără margini. Acesta dispune de un display tactil AMOLED de 1,2 inci, care suportă o rezoluție înaltă de 390×390 Retina-grade, astfel că este capabil să ofere conținut clar și detaliat.

Un alt ceas în fiecare zi, datorită varietății de curele și a fețelor de ceas

Spre deosebire de alte culori clasice, precum argintiul sau negrul, ediția Champagne Gold a modelului Huawei Watch GT 2 (42mm) este o adevărată bijuterie, care atrage toate privirile. Design-ul atemporal completează cu succes fiecare ținută și, datorită curelei delicate și flexibile, adaugă o notă elegantă.

Curelele de ceas sunt create pentru a se potrivi oricărui scenariu din viața utilizatoarei de Watch GT 2 (42mm). De exemplu, dacă acesteia îi place să meargă la sală sau să facă exerciții în aer liber, cureaua reglabilă din cauciuc fluor, care vine cu dispozitivul, este perfectă. Totodată, curelele din piele cu design elegant și sofisticat sunt potrivite pentru birou sau ocazii mai formale.

În ceea ce privește fețele ceasului, noul smartwatch oferă posibilități nelimitate. Una dintre cele mai atractive fețe ale ceasului este „Starry Sky”, care amintește de un cer înstelat și se modifică în lumina ambientală, oferind efecte vizuale unice.

100 de moduri sport pentru și mai multă energie

Întreaga serie Huawei Watch GT, inclusiv varianta feminină a ceasului, suportă 15 moduri de antrenament profesional, incluzând opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot în ape deschise și triatlon) și șapte activități de interior (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică și vâslit). Smartwatch-ul oferă o monitorizare completă, care poate urmări 190 de tipuri de date pentru beneficii maxime în timpul antrenamentului.

Pe lângă modurile profesionale, există și 85 de moduri de antrenament personalizate care acoperă diferite tipuri de exerciții. Pentru începători și exerciții cu intensitate redusă, modurile de antrenament potrivite sunt yoga, pilates și aerobic. Pentru persoanele care iubesc dansul, smartwatch-ul acoperă cu succes și dansul oriental, latino sau balet.

Huawei Watch GT 2 (42mm) implementează și o nouă funcție de gestionare a menstruației. Utilizatoarele pot obține memento-uri menstruale și de fertilitate prin intermediul smartwatch-ului, introducând informații precum perioada menstruală și durata acesteia. De asemenea, prin intermediul aplicației Huawei Health, pot fi obținute diverse previziuni legate de menstruație.

Cu Huawei Watch GT 2 (42mm), HUAWEI își propune să încurajeze consumatorii să se bucure de un stil de viață activ, oferind o experiență de urmărire fitness completă și avantajoasă, în timp real, dar și un aspect potrivit atât pentru sesiunile de antrenament, cât și pentru ocaziile mai casual sau mai formale, precum un meeting la birou sau un eveniment.

Oferind un design de primă clasă, o durată de viață a bateriei de două săptămâni și funcții de monitorizare a sănătății, smarwatch-ul Huawei Watch GT 2 (42 mm) reprezintă o alegere inspirată pentru persoanele care își doresc un accesoriu inteligent, care să țină pasul cu activitățile lor zilnice.

 

Citiți și:

Huawei Watch GT 2e: 100 de moduri de antrenament și funcții îmbunătățite de monitorizare a sănătății

Ofertă specială la Huawei Watch GT 2e la achiziționarea unui Huawei P40 sau Huawei P40 Pro

Huawei lansează Watch GT 2