Mobilitate — June 24, 2020 at 6:31 pm

Noul Acer Swift 5 oferă stil, portabilitate și performanță

by

În cadrul coferinței globale de presă Next@Acer, compania a anunțat lansarea noului notebook Swift 5 care reprezintă o nouă abordare asupra productivității, fiind puternic și suficient de ușor pentru a fi purtat oriunde. Noul dispozitiv ultraportabil este o înglobare a designului elegant și performanței, prezentând un aspect profesional, susținut de o funcționalitate impresionantă. Modelul din acest an este prevăzut cu rame ultra-înguste care asigură un raport ecran-carcasă de 90%, un ecran tactil cu Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass și noi opțiuni de culoare, cum ar fi mist green.

Acer-Swift-5-SF514-55-High_08„Noul Swift 5 redefinește conceptul de notebook subțire și ușor”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Un centru de productivitate adăpostit într-un șasiu elegant și ultraportabil, Swift 5 este o opțiune excelentă pentru profesioniștii care sunt mereu în mișcare și caută un dispozitiv capabil să țină pasul cu ei.”

Mai puțin de 1 kg1: Faci mai multe cu mai puțin

Acer Swift 5 este un notebook ultrasubțire și ușor, poziționat la intersecția dintre stil, putere și portabilitate. Șasiul său de 14,95 mm este confecționat din magneziu-litiu și magneziu-aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi permite să împacheteze procesoarele Intel® Core™ de ultimă generație cu grafică puternică integrată, bazată pe noua arhitectură Intel Xe sau, opțional, NVIDIA® GeForce® MX350, și o greutate de sub 1 kg. Această putere face posibilă rularea simultană a mai multor aplicații, iar spațiul de stocare de 1TB pe SSD PCle de mare viteză și până la 16 GB LPDDRAX asigură încărcarea rapidă. Mai mult, cei aflați la birou sau într-o conferință video vor aprecia posibilitatea de a controla zgomotul emis de dispozitiv prin alternarea celor trei moduri de răcire: silențios, normal sau performant.

Estetică atletică și un ecran impresionant

Swift 5 are un design elegant, care vine în două variante de culoare: mist green sau safari gold, ambele cu accente aurii. Șasiul metalic al notebook-ului este definit de unghiuri ascuțite și de un profil minimalist care îl face o opțiune excelentă pentru profesioniștii atenți la imagine. Acestea fiind spuse, designul Swift 5 nu se referă doar la aspect. Modelul din acest an include o balama special concepută, care ridică ușor dispozitivul în timp ce ecranul este deschis, permițând o experiență de scriere mai ergonomică, o performanță termică mai bună și scoate în evidență ecranul spectaculos.
Deschiderea notebook-ului dezvăluie un trackpad generos și un ecran tactil IPS FHD de 14 inci, ambele suportând gesturi multi-finger pentru a oferi o experiență incredibil de intuitivă. Ecranul are o luminozitate de 300 de nits, acoperă 72% din gama NTSC și este înconjurat de rame ultra-înguste pe toate cele patru laturi, permițând un raport ecran-carcasă de 90%, pentru o experiență de vizualizare vie și captivantă.

Sticlă Corning® Gorilla® antimicrobiană

Ecranul tactil al Swift 5 este acoperit cu un strat de sticlă Corning® Gorilla® antimicrobian care a fost special conceput pentru a reduce mirosurile și formarea microorganismelor care provoacă pete pe ecranul tactil. În plus, utilizatorii au opțiunea de a include o acoperire antimicrobiană și pe touchpad, tastatură și toate capacele dispozitivului.

Conectivitate deplină și autonomie pentru întreaga zi

Swift 5 dispune de o baterie mare, de 56 Wh, care durează întreaga zi și care poate fi încărcată rapid, oferind 4 ore de utilizare după o încărcare de doar 30 de minute. O multitudine de opțiuni de conectare, cum ar fi porturile USB Type-C, Thunderbolt™ și USB 3.2 Gen 2, pe lângă Intel® Wi-Fi 6 dual-band (GIG+) și Bluetooth 5.0, îl fac o alegere excelentă pentru profesioniștii care trebuie să lucreze din mers. Pentru confort și securitate, Swift 5 este echipat cu un cititor de amprentă pentru Windows Hello. De asemenea, acceptă Wake on Voice, permițând utilizatorilor să activeze și să interogheze Windows 10 chiar și atunci când ecranul este oprit.

Prețuri & Disponibilitate

Noul Acer Swift 5 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1,099 euro.