Bizpoint — June 29, 2020 at 2:08 pm

Giganţii software se adaptează pentru lumea post-pandemie

by

salesforce_anywhereSalesforce, unul din cei mai mari producători globali de soluţii software pentru afaceri, este prima firmă din lume care a lansat noi suite integrate pentru un univers post-pandemie, în care predominant va fi lucrul de la distanţă şi munca de acasă. Mutarea a survenit, conform reprezentanţilor firmei, din convingerea că universul global al afacerilor a fost definitiv şi permanent modificat de pandemia de coronavirus.

Noua platformă lansată, intitulată sugestiv Salesforce Anywhere, combină tehnologii noi cu tehnologii mai vechi pentru a furniza o suită care să ajute firmele să-şi menţină intacte productivitatea muncii şi zona de relaţii cu clienţii într-un mediu de lucru primordial de la distanţă. Platforma include aplicaţia CRM Customer 360, precum şi noi tehnologii de la furnizori precum Mulesoft, de integrare a tuturor surselor de date folosite, Tableau, de analizare inteligentă a acestor date, şi Einstein, de folosire a inteligenţei artificiale în activitatea de personalizare a relaţiei cu clienţii.

Firma producătoare se aşteaptă ca platforma să devină general disponibilă din luna august, chiar dacă actualmente este în versiune de testare beta. Conform oficialilor firmei, noua platformă vine ca o consecinţă a faptului că pandemia de coronavirus a arătat cât de important este ca firmele să poată fi în stare să vândă, să furnizeze servicii şi să colaboreze cu clienţii de oriunde. Practic, prin noua platformă clienţii de orice dimensiuni şi din orice domeniu industrial vor putea să-şi transforme digital afacerea fără să se teamă de noul univers digitalizat, în care munca se desfăşoară de oriunde.