NEWS — July 2, 2020 at 11:55 am

Comenzi la restaurante achitate direct de pe telefon

by

sodexo paySodexo România a stabilit un parteneriat cu NETOPIA Payments pentru a permite utilizatorilor de carduri Gusto Pass plasarea și achitarea de comenzi la restaurante exclusiv de pe telefonul mobil, prin intermediul programului mobilPay Delivery dezvoltat de aplicația de plăți mobilPay Wallet.

Alte două instrumente de plată mobile, Sodexo Pay și Apple Pay, sunt utilizate de peste 10% dintre posesorii de carduri de beneficii extra-salariale emise de Sodexo România.

Programul mobilPay Delivery permite acum o nouă opțiune de plată a comenzilor la distanță la restaurantele care aleg să accepte și cardurile de masă Gusto Pass, atât pentru comenzi cu livrare la domiciliu cât și cu ridicare de către client prin serviciul Pickup. Astfel, prin accesarea secţiunii Restaurante se vor vizualiza toate restaurantele cu aria de deservire la adresa utilizatorului, iar plata se va face rapid selectând cardul Gusto Pass, la finalizarea comenzii în aplicație.

mobilPay Delivery este o platformă de comenzi dedicată restaurantelor și magazinelor specializate din toată țara și integrată în aplicația mobilă mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile. Cu ajutorul mobilPay Delivery, restaurantele își pot lista produsele, pot gestiona comenzile primite, iar clienții pot face plata online direct în aplicație. Aplicația mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, iar cardul Gusto Pass poate fi înrolat facil în aplicaţie la secțiunea Metode de plată.