NEWS — July 13, 2020 at 12:16 pm

EA SPORTS UFC 4, dezvăluit oficial!

by

UFC4_Mediul_KumiteElectronic Arts Inc. a dezvăluit trailerul jocului EA SPORTS™ UFC® 4.

UFC 4 propune cea mai bună experiență de arte marțiale mixte de până acum, punându-i în prim plan pe jucător și luptătorul creat de acesta. Jocul va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation®4 și Xbox One, pe coperta oficială a titlului figurând Israel „The Last Stylebender” Adesanya, campionul UFC® la categoria mijlocie, și Jorge „Gamebred” Masvidal, aspirantul la categoria semimijlocie UFC.

„EA SPORTS UFC 4 este cel mai bun joc de lupta făcut vreodată”, a spus Dana White, Presedinte UFC. „Jucatorii se pot înfrunta în arene de top, dar și în medii alternative, precum Backyard sau Kumite. Acest joc va permite să joci cu sportivi de top din istoria UFC, dar și cu legende ca Bruce Lee sau campionii la box Anthony Joshua și Tyson Fury. Este incredibil cât de bun este acest joc.”

„UFC 4 este cel mai autentic joc MMA produs vreodată”, a declarat Brian Hayes, directorul creativ al EA SPORTS UFC. „Am creat o experiență de luptă naturală care le permite jucătorilor să-și creeze propria experiență UFC cu opțiunea Create a Fighter, să exploreze originile MMA prin noile noastre arene și să dețină controlul deplin pentru fiecare lovitură sau doborâre a adversarului, cu ajutorul mecanicilor noastre de joc îmbunătățite.“