Securitate — July 23, 2020 at 6:25 pm

Acronis a achiziționat DeviceLock pentru a oferi o protecție cibernetică mai bună pentru orice afacere

by

Acronis, liderul mondial în domeniul protecției cibernetice, a anunțat achiziționarea companiei DeviceLock, Inc., un furnizor principal de software în prevenirea scurgerilor de date pe dispozitivele finale/porturi pentru întreprinderi și agenții guvernamentale din întreaga lume. Acordul prevede, că DeviceLock va deveni o filială deținută integral de Acronis.

Fiind lider incontestabil în domeniul protecției dispozitivelor utilizatorilor finali împotriva pierderilor de date (DLP), oferind protecție pentru 4 milioane de calculatoare în mai mult de 5000 de organizații din întreaga lume, DeviceLock sprijină clienții în cele mai diferite sfere de activitate, inclusiv banci si finanțe, medicina, farmaceutică, administrație publică și apărare, producție, vânzare cu amănuntul, și multe altele.

DEVICELOCK DLP este destinat pentru a preveni scurgerile de date la nivel de sursă, deoarece aproape două treimi din incidentele grave de scurgere a datelor au loc din vina angajaților, contractorilor sau vizitatorilor, fie ca urmare a unor erori neintenționate, fie a unei intenții conștiente. Soluțiile DeviceLock oferă o protecție de primă calitate a datelor valoroase împotriva acestei amenințări interne grave. Dobândirea acestor oportunități va contribui la îndeplinirea misiunii Acronis de a oferi protecție cibernetică de clasă mondială pentru orice afacere.

Acronis va integra tehnologia DeviceLock în platforma sa AcronisCyberPlatform, făcând noile servicii disponibile prin portalul de soluții cloud AcronisCyberCloudSolutions. În același timp, Acronis va continua să lucreze la noile versiuni ale complexului DeviceLock DLP, menținând în același timp suport tehnic complet.

Împreună cu completul deplin DLP-set de DeviceLock compania Acronis va oferi clienților și partenerilor o abordare simplă și accesibilă pentru prevenirea scurgerii de date de pe laptopurile corporative care rulate de sistemul de OPERARE Windows și Mac, calculatoare desktop, sesiuni virtualizate și aplicații bazate pe Windows, care acoperă cinci vectori de protecție cibernetică: securitatea, disponibilitatea, confidențialitatea, autenticitatea și securitate (SAPAS) a tuturor datelor, aplicațiilor și sistemelor.

„Adăugând soluțiile DeviceLock în portofoliul nostru de produse și servicii de securitate cibernetică, oferim partenerilor și clienților noștri o modalitate ușoară de a oferi un nivel fără precedent de funcționalitate printre soluțiile pentru sistemele DLP ale dispozitivelor finale într-o gamă de prețuri accesibile”,  a declarat Serghei «SB» Belousov, fondatorul și directorul general Acronis. ,,Ne uităm atât la dezvoltarea de noi soluții în cadrul companiei, cât și la achiziționarea furnizori de frunte, pentru a adăuga și mai multe caracteristici setului existent.” Lumea securității IT se schimbă rapid și noi vom continua să îmbunătățim soluțiile noastre pentru satisfacerea cerinţelor în continuă schimbare ale pieței”.

Pentru Acronis valoarea tranzacției constă în posibilitatea de a oferi servicii DeviceLock comunității din 50 000 de parteneri prin IT-canaluri, care va permite furnizorilor de servicii gestionate și furnizorilor de cloud servicii a satisface mai cu succes cerințele clienților, referitoare la protecția datelor. Capacitatea Acronis de a îndeplini cerințele de implementare a infrastructurii prin locație, buget și scenariu de utilizare oferă companiei cel mai înalt nivel de control și flexibilitate pentru a oferi protecție cibernetică cu soluția Acronis CyberProtect. Compania Acronis intenționează să-și extindă și în continuare ofertele în domeniul protecției cibernetice, adăugând noi funcţii la cererile partenerilor și clienților.

“Asociindu-ne Acronis, vom putea accelera dezvoltarea inovatoare a produselor, vom extinde canalul nostru de vânzări și vom folosi tehnologia noastră existentă pentru a răspunde nevoilor clienților”, a declarat Așot Oganesean, fondatorul și Directorul tehnic  al DeviceLock. ,,Mulțumită cunoștințelor și experienței în gestionarea dispozitivelor și prevenirea scurgerii de date la care am lucrat de aproape un sfert de secol, suntem siguri că această fuziune va ajuta la protejarea a milioane de utilizatori noi și va asigura implementarea sigură și fiabilă a sistemelor de protecție a datelor în întreaga lume”.