Servicii IT — July 27, 2020 at 1:57 pm

Konica Minolta extinde portofoliul de soluții și servicii IT prin lansarea platformei Workplace Hub Pro

by

Konica Minolta va lansa Workplace Hub Pro, o nouă platformă IT all-in-one, care integrează tehnologia modernă de printare a gamei de echipamente bizhub i-Series A3 color, aplicații software de ultimă generație și servicii IT administrate. Noua soluție, programată să ajungă pe piață în luna septembrie a acestui an, se va alătura gamei existente, Workplace Hub și Edge, completând astfel portofoliul de soluții și servicii IT.

Workplace Hub Pro_Konica MinoltaWorkplace Hub Pro pune la dispoziția utilizatorilor capabilități avansate de imprimare și scanare a documentelor. Viteza de printare poate varia de la 25 ppm la 65 ppm (pagini pe minut), iar scanarea, de la 100/200ipm la 140/280ipm (imagini pe minut).

„Ne adaptăm în permanență cerințelor și trendului pieței, din dorința de a le oferi clienților noștri produsele, soluțiile și serviciile de care au nevoie. Printarea, copierea, scanarea și faxul sunt încă în centrul activităților de lucru zilnice din companii. Prin urmare, am decis ca noua platformă Workplace Hub Pro să includă aceste capabilități”, afirmă Olaf Lorenz, General Manager al Diviziei de Marketing International, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Soluția mai include, pe lângă aplicații de management al documentelor, funcționalități de backup local sau în cloud, acces VPN și conexiune Wi-Fi, oferind avantajul și confortul de a lucra cu un singur furnizor și de a avea un punct unic de suport.

Workplace Hub Pro vine în întâmpinarea companiilor care au o infrastructură IT depășită moral sau non-scalabilă, soluții limitate de stocare și backup, nivel de securitate scăzut, cunoștințe și resurse IT limitate și vizibilitate redusă asupra costurilor. În plus, noua platformă este o soluție hibridă ce asigură accesul la rețea și colaborarea, în siguranță de la distanță, a tuturor utilizatorilor care doresc să lucreze remote. La fel ca echipamentele existente, Workplace Hub și Edge, Workplace Hub Pro este o soluție scalabilă, asigurând o infrastructură IT modernă, cu un nivel înalt de securitate.

Citiți și:

Konica Minolta lansează noul AccurioJet KM-1e B2+ cu tehnologie inkjet UV

HBO Nova a achiziționat o nouă linie de producție etichete de la Konica Minolta