Data Center / Storage — July 29, 2020 at 3:53 pm

Noul Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) E990

by

Hitachi-VSPNoua platformă de stocare Hitachi Vantara reduce considerabil costurile de stocare a datelor și simplifică gestionarea infrastructurii de date pentru întreprinderile mijlocii.

• Lider în industrie cu un raport de eliminare a datelor duplicate de 4:1, oferă o îmbunătățire garantată a capacității de stocare cu până la 75%.
• Noul software Hitachi Ops Center dispune de instrumente de management bazate pe inteligența artificială (AI) pentru a simplifica radical alocarea resurselor de stocare pentru Machine Learning și aplicații containerizate.
• Noua solutie EverFlex de la Hitachi Vantara oferă multiple opțiuni pentru a ajuta clienții să treacă la modele de consum cu plată per utilizare, modele ce reduc costurile și riscurile.

Pe data de 21 aprilie 2020, în Santa Clara (California), Hitachi Vantara a anunțat noua platformă de stocare, Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) E990, dedicată întreprinderilor mijlocii.

Cu performanțe foarte înalte și latență foarte scazută, E990 accelerează aplicațiile, iar cu ajutorul eliminării datelor duplicate, garantează scăderea costurilor de stocare a datelor.

Împreună cu Hitachi Ops Center, noul E990 oferă o soluție de tip all-flash NVME pentru întreprinderile mijlocii. Această soluție vine în completarea unui portofoliu larg de soluții de infrastructură puternice, care oferă performanțe de vârf, incluzând, de asemenea, și semnătura Hitachi Vantara de garantare a disponibilității datelor de 100% pentru afaceri de toate dimensiunile.

Mai multe informații despre Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) E990, eliminarea datelor duplicate, Hitachi Ops Center, EverFlex, cât și resurse adiționale despre acestea gășiți aici: https://www.hitachivantara.com/en-us/news-resources/press-releases/2020/gl200421.html