Data Center / Storage — July 31, 2020 at 9:26 am

UPS-ul Vertiv ™ EDGE: cea mai bună baterie de rezervă din categoria sa

by

Vertiv-Edge-UPS_3U_front-and-rear-view_rack-mount-orientationO sursă de rezervă (UPS) oferă o protecție reală și sigură pentru alimentarea echipamentelor electronice atașate. UPS-urile au baterii interne care sunt încărcate în mod constant, în perioadele în care nu se află în funcțiune, astfel încât acestea să poată continua alimentarea cu energie electrică, în cazul unei pene de curent sau a unei defecțiuni. În plus, UPS-urile pot detecta și compensa anumite anomalii – așa cum sunt, de exemplu, căderile sau vârfurile de sarcină care, deși temporare, afectează negativ modul de funcționare al calculatoarelor și al celorlalte echipamente.

Disponibilă începând cu luna august, Vertiv™ EDGE este o familie de UPS-uri de tip line interactive cu ieșire sinusoidală, ce se remarcă prin fiabilitate, eficiență, ușurință în utilizare și flexibilitate. Modelele au o capacitate cuprinsă între 500VA și 3000VA, în configurații mini-tower, rack/tower și rack-mount.  Cu un factor de putere de 0.9, control asupra ieșirilor și multiple opțiuni privind timpul de funcționare, Vertiv™ EDGE este alegerea perfectă pentru protejarea serverului și a rețelisticii, în cazul aplicațiilor IT distribuite sau a celor EDGE. UPS-ul este disponibil în variantele 1U și 2U, precum și în varianta 3U 3000VA short-depth și îmbină cu succes asigurarea funcționalității echipamentelor, dimensiunea optimă și densitatea, rezultatul fiind un raport foarte bun cost-beneficiu.

Protecție de încredere pentru marginea rețelei

Marginea rețelei devine tot mai importantă pe măsură ce companiile își propun să valorifice tehnologii așa cum sunt Internet of Things și cloud computing ori alte aplicații ce presupun o putere de calcul centralizată, servicii de rețelistică și capacitate de stocare a datelor – toate realizate la o latență redusă. Centrele distribuite de date și cele edge sunt la fel de importante pentru succesul afacerii precum și centrele de date centralizate, de dimensiuni mari, așa că echipamentele de protecție a alimentării trebuie să fie accesibile tuturor.

Vertiv-Edge-UPS_mini-tower_front-and-rear-viewsUPS-urile Vertiv™ EDGE pot acomoda până la 6 dulapuri cu baterii (EBCs), oferind o perioadă mai mare de funcționare la încărcare maximă, față de UPS-urile concurente. Facilitățile de auto-detectare fac bateriile ușor de adăugat și de configurat. În același timp, familia de produse Vertiv™ EDGE este simplu de utilizat, datorită ecranului LED color, ce permite managementul accesibil și intuitiv, la fața locului, iar asistența SNMP este disponibilă la cerere. Vertiv™ EDGE este compatibil cu software-ul gratuit, Vertiv Power Assist, ce permite vizualizarea statusului UPS-ului local, dar și a sarcinii conectate la nivel local. Garanția standard de 2 ani, oferită atât pentru echipamentele electronice, cât și pentru baterii, reprezintă o protecție suplimentară pentru investiția dumneavoastră.

Ce accesorii însoțesc UPS-urile Vertiv™ EDGE?

Rack-urile și Enclosurele Vertiv™ VR: grație structurii cu ramă sudată și spațiilor de depozitare dispuse uniform, sistemele oferă o capacitate mare de stocare și multiple opțiuni de fixare.
Vertiv™ Geist™ PDU: Distribuie eficient alimentarea prin intermediul UPS-ului, în timp ce organizează cablurile electrice. PDU-urile pot fi montate în rack-uri, pe perete sau pe podea și sunt compatibile cu o gamă largă de intrări NEMA, IEC și hardwired. PDU-urile pentru rack pot fi preinstalate în rack-ul VR.
Șine și echipamente de fixare la înălțime: sistem de glisare pe șine și accesorii necesare fixării în rack.
Module pentru baterii externe: Suplimentează perioada maximă de funcționare, în cazul penelor de curent prelungite, provocate de condițiile meteo. Modulele sunt simplu de instalat și sunt auto-detectate de sistem.
Liebert® MicroPOD Maintenance Bypass: O instalație de tip rack 2U, disponibilă în multiple combinații; permite transferul manual al echipamentului conectat și asigură disponibilitatea rețelei și continuarea activității, pe durata lucrărilor de întreținere sau de înlocuire a UPS-ului.

Mai multe informații despre produse pot fi obținute de pe site-ul Vertiv, Vertiv™ EDGE UPS, sau de la distribuitorii locali, ASBIS Romania și MB Distribution.

Revânzătorii înregistrați în programul pentru parteneri, Vertiv Partner Program, beneficiază de numeroase avantaje precum reducerile speciale disponibile la momentul înregistrării, bonusuri sau alte oferte, în funcție de tipul de parteneriat. Pachetul de bază, ca revânzător autorizat, este un punct de plecare accesibil, pentru că nu presupune o formare prealabilă sau un plafon minim de vânzări, însă oferă 1% înapoi din contravaloarea produselor Vertiv achiziționate prin programul de stimulente Vertiv Incentive Program (VIP). Informații suplimentare sunt disponibile pe Vertiv-VIP.com

Partenerii din categoria Silver sau din categoriile superioare beneficiază de prețuri speciale la înregistrare, în timp ce partenerii Platinum pot primi până la 3% din valoarea produselor.

Alătură-te astăzi programului Vertiv pentru parteneri!