Servicii IT — August 3, 2020 at 11:19 am

Kit-ul Xerox Adaptive CMYK+ pentru echipamentul Xerox Versant extinde paleta de culori la peste un milion

by

Xerox a lansat Xerox Adaptive CMYK+ Kit pentru Xerox Versant, primul kit de tehnologie adaptiv de pe piața de imprimare care adaugă șapte culori speciale unei prese de producție existente, permițând îmbunătățiri intantanee în imprimarea digitală. Kit-ul transformă o presă Xerox Versant® 180 cu patru culori, într-o presă  Beyond CMYK cu 11 culori, capabilă să creeze un milion de nuanțe și tonuri adăugând auriu, argintiu, detalii transparente și versiuni fluorescente de galben, magenta și cyan.

xeroxOptimizarea digitală a imprimării este percepută a fi o piață de 25 miliarde de dolari , dar accesul la această oportunitate necesită, de obicei, o investiție importantă într-o nouă presă de producție care să aibă capacitatea de a imprima Beyond CMYK. Xerox Adaptive CMYK+ Kit pentru Versant oferă furnizorilor de servicii de imprimare posibilitatea de a schimba pur și simplu tonerele pentru a îmbunătăți rezultatele imprimării color, crescând profitabilitatea și oferind marje mai mari, fără a fi nevoie să cumpere o nouă presă.

„Xerox Adaptive CMYK+ Kit pentru Versant oferă ceea ce furnizorii de servicii de imprimare au nevoie – capacitatea de a adăuga un plus de valoare produselor, fără investiții majore”, spune Marybeth Gilbert, vice președinte și general manager, Production Business, Xerox. „Kit-ul pentru Versant extinde în continuare portofoliul Xerox Beyond CMYK, oferind clienților noștri oportunități în ceea ce privește îmbunătățirile în imprimarea digitală, de la print shop-urile cu un volum mare, la cele de volum mai mic sau de birou.”

Potrivit Keypoint Intelligence, furnizorii de servicii de imprimare pot crește marjele de profit prin optimizări digitale, între 50 și 400% față de imprimarea obișnuită. De asemenea, tipărirea elementelor promoționale precum materialele colaterale de marketing, broșurile, cărțile de vizită și elementele de semnalizare este cea mai comună categorie de aplicații pentru piața de materiale creative . Echipamentul Versant 180 este adecvat și conceput în mod unic pentru asemenea utilizări, astfel încât furnizorii de servicii de imprimare să poată converti, îmbunătăți și ajusta mai ușor mai multe elemente pentru produsele obișnuite.

Xerox Adaptive CMYK+ Kit pentru dispozitivele Versant are trei opțiuni disponibile: Xerox Vivid Kit (auriu, argintiu, alb și transparent), Xerox Fluorescent Kit (cyan, magenta și galben) – sau combinația dintre cele două Xerox Vivid + Fluorescent Kit pentru toate cele 11 culori. Kit-ul adaptiv funcționează cu versiunile EFI DFE de la Versant 180 și Versant 180 cu Performance Package.

Disponibiltate
Xerox Adaptive CMYK+ Kit pentru Xerox Versant este disponibil acum pentru comandă atât în EMEA, cât și în America. Acesta se poate livra deja în EMEA de pe data de 15 iulie 2020, iar în America livrările vor începe de pe data de 17 august 2020.