Data Center / Storage — August 17, 2020 at 11:40 am

Gestionarea energiei electrice din clădiri cu Eaton xStorage Compact

by

Eaton facilitează pentru proprietarii de clădiri și administratorii de unități rezolvarea provocărilelor în gestionarea energiei electrice pentru site-urile lor comerciale și industriale mici și mijlocii cu Eaton xStorage Compact.

EES_R014_Eaton xStorage CompactProprietarii de clădiri comerciale și industriale și administratorii de unități sunt dornici să asigure continuitatea activității, să maximizeze consumul de energie regenerabilă pe care o pot produce local sau să obțină capacitatea de energie de care au nevoie pentru a integra încărcătoarele de vehicule electrice la fața locului. Pentru a realiza acest lucru, este necesară o soluție de stocare a energiei electrice cu utilizări multiple, care să reducă la minimum utilizarea spațiului interior al clădirii.

xStorage Compact folosește tehnologia Eaton premiată de stocare a energiei electrice pentru a oferi clienților o soluție compactă, ușor de instalat și utilizat în clădiri.

xStorage Compact este un sistem de stocare a energiei electrice cu utilizări multiple, care permite clienților să maximizeze autoconsumarea energiei solare și să evite problemele de capacitate legate de integrarea la fața locului a stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice.

Clienții pot utiliza, de asemenea, xStorage Compact pentru necesități suplimentare și-l pot utiliza în cazuri cum ar fi alimentarea de rezervă, nivelarea vârfulrilor de tensiune și schimbarea sarcinii. Sistemul poate fi utilizat pentru a contribui la stabilitatea rețelei prin participarea la reglarea frecvenței.

Craig McDonnell, vicepreședinte senior și director general, Divizia de Calitate a Energiei Electrice, a Electronicelor și a Piețelor Emergente, Eaton EMEA a declarat: „Oferim deja o gamă largă de sisteme de stocare a energiei scalabile și modulare. Lansarea xStorage Compact ne permite să răspundem în continuare nevoilor clienților noștri care dețin sau operează clădiri și doresc să folosească rapid și ușor tehnologia noastră premiată de stocare a energiei.”

Misiunea Eaton este de a îmbunătăți calitatea vieții și a mediului prin tehnologiile și serviciile noastre de gestionare a energiei. Noi oferim soluții sustenabile, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai sigur, eficient și durabil. Veniturile companiei Eaton în 2019 au fost de 21,4 miliarde de dolari cu vânzări de produse către clienți în mai mult de 175 de țări. Avem aproximativ 95 000 de angajați. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul Eaton.com.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro.