COMUNICATE — August 19, 2020 at 3:42 pm

BETANO premiată pentru Inovație în Joc Responsabil

by

Betano_PT_EGR_1080x1080BETANO.com, operatori de pariuri sportive și cazinou online, a fost premiat pentru inovație în Jocul Responsabil la nivel de industrie, pe plan internațional. Compania a primit trei distincții internaționale în cadrul EGR Marketing & Innovation Awards 2020, care certifică atributele de bază ale BETANO: responsabilitate, tehnologie, creativitate, comunicare de calitate și impact social ridicat.

Premiul obținut în categoria de Joc Responsabil vine ca o recunoaștere a viziunii și a eforturilor BETANO de a susține activitatea de pariere desfășurată responsabil, ca mijloc de petrecere a timpului liber și de relaxare. În 2018, BETANO a lansat în premieră pe piață din România o campanie de promovare la scară largă a conceptului de joc responsabil, prin intermediul unui spot TV cu difuzare națională, prin care pariorii sunt  îndemnați să joace cu moderație, fără a dezvolta o dependență pentru activitatea de pariere.

Compania a dezvoltat un sistem bazat pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI) pentru a identifica cu cât mai multă rapiditate și acuratețe tiparele membrilor care pot fi într-o situație de risc, pentru a permite, astfel, echipelor specializate în joc responsabil să le ofere cel mai bun sprijin cu putință. Aceasta inovație a fost considerată una dintre cele mai de succes inițiative care combină în cea mai bună manieră capabilitățile tehnologice și calitățile umane unice, demonstrând o abordare de tip hibrid în utilizarea tehnologiei și a factorului uman. Nominalizarea a primit comentarii pozitive din partea juriului, care a subliniat că o astfel de inițiativă “ar trebui să fie instituită în toată industria”.