NEWS — August 26, 2020 at 5:07 pm

Seria Asus ZenFone 7

by

pressrel_hk83kl6p80vv09gm4uqqjev5ASUS a anunțat seria ZenFone 7, cea mai puternică generație din familia de telefone ZenFone. Modelele ZenFone 7 Pro și ZenFone 7 dispun de prima cameră Flip triplă din lume, care ridică fotografia și filmarea pe telefon la un nivel nou, fără precedent.

Seriile debutează cu camera Flip evoluată, cu un sistem format din trei camere spate și frontale, ce include o cameră principală Sony IMX686 64MP cu unghi larg, cameră cu unghi ultra-larg Sony IMX363 și cameră telefoto. Atât camera cu unghi larg, cât și cea cu unghi ultra-larg, suportă stabilizarea optică a imaginii1 care oferă focalizare optimă și fotografii și clipuri fără blur. ZenFone 7 poate înregistra clipuri video 8K și include funcții de înregistrare de nivel profesional precum HyperSteady, Wind Filter și Mic Focus.

Ecranul AMOLED NanoEdge complet, de 6,67 inchi, 90 Hz / 1 ms, fără breton, are o acuratețe a culorilor Delta-E < 1, oferind efecte vizuale ultra-fluide și o fidelitate uimitoare a culorilor. Ecranul suportă, de asemenea, HDR10+ pentru efecte vizuale ca în realitate.

ZenFone 7 Pro are la bază o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G, oferindu-le utilizatorilor performanțe premium și conexiuni super-rapide prin conectivitatea 5G. O baterie de anduranţă, de 5000 mAh, furnizează până la două zile de utilizare continuă, iar încărcarea Qualcomm Quick Charge oferă viteze rapide de încărcare.

Prețurile și disponibilitatea vor fi comunicate pe 1 septembrie 2020.

 

Citiți și:

Noul ASUS ZenFone Max Pro (M2), cu autonomie mai mare și performanțe de top

ASUS anunță noul ZenFone 6

ASUS ZenFone 5Z înscris în programul Android Q Beta