Foto-Video-Audio — August 31, 2020 at 1:14 pm

Televizoarele QLED C81 și C71 la prețuri imbatabile pe eMAG

by

Seria TCL QLED TV C71, seria TCL QLED TV C81 (de la stânga la dreapta)TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, reduce cu peste 15% prețul televizoarelor QLED C81 și C71 pe emag.ro. Prin aceste reduceri, TCL face mai accesibilă experiența de vizionare la superlativ pe care o asigură prin tehnologia de top folosită și performanțele vizuale și auditive.

Reproducere fără egal a culorilor – calitatea imaginii asemănătoare cu realitatea
Ambele serii de televizioare QLED dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind consumatorilor un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema. Sunt echipate cu tehnologiile  4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale de umbră, scene perfect încadrate și imagini de o claritate înaltă. Astfel, consumatorii pot experimenta imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.
Pentru performanța video, notabil este premiul „BEST BUY TV 2020-2021” câștigat recent de seria Smart TV C81 la EISA. „Intenția noastră, în cazul C815, a fost să oferim cea mai bună combinație de funcționalități-cheie cerute de consumatori în 2020. Pur și simplu am îmbogățit capacitățile produsului în toate aspectele. Am folosit panoul QLED pentru a reproduce culori realiste, performanțe supreme de mișcare pentru a răspunde așteptărilor pasionaților de sport și am făcut echipă cu Dolby pentru a oferi calitatea Dolby Vision și Dolby Atmos la cel mai bun preț. Astfel, oricine poate astăzi să aibă parte de experiența Netflix la nivel Dolby Vision. Cooperarea noastră cu Onkyo a oferit performanțe de sunet inegalabile până în acest moment. Funcționalitățile de top sunt încorporate într-un design atemporal”, declară Marek Maciejewski, Director Dezvoltare Produse TCL Europe.

Sisteme de sunet ultra-performante
Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională pentru ambele serii, redând un sunet ambiental impresionant, datorită profunzimii și preciziei audio excelente. Practic, consumatorii au posibilitatea să simtă, să trăiască acțiunea chiar în camera de zi.

Funcții ce revoluționează conceptul de smart TV
Seriile de televizoare C81 și C71 oferă de asemenea funcții inteligente alimentate de TCL AI-IN, ecosistemul de inteligență artificială al TCL care folosește învățarea profundă pentru a optimiza în mod inteligent sistemele audio și video.
Cu Android TV preinstalat, ambele serii de televizioare oferă divertisment nelimitat, personalizat, cu acces la conținutul și aplicațiile preferate. Cu Google Assistant* încorporat, capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi, viața devine, pur și simplu, mai simplă. Pentru o experiență hands-free, în controlul utilizatorului, televizoarele C81 și C71 sunt pregătite să asculte și să răspundă cerințelor vocale, datorită Google Voice Search și Amazon Alexa**.

Design ultra-slim, modern, fără ramă
Televizoarele TCL C81 și C71 au design ultra-slim, compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe calitatea vizionării, performanța tehnologică și pe eleganța atemporală. Au fost gândite fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

Televizioarele acum la preț redus la eMAG: TCL 55C715 cu 16%, TCL 65C815 cu 28% reducere, TCL 55C815 cu 34% reducere.