Foto-Video-Audio — September 1, 2020 at 1:27 pm

Technics lansează un nou sistem audio compact al-in-one

by

PREMIUM_COMPACT_STEREO_SYSTEM_SC_C70MK2_1Technics prezintă noul său model din clasa Premium OTTAVA™  SC-C70MK2. Technics a creat acest model printr-o rafinare a calității sunetului, a funcțiilor și a designului modelului anterior SC-C70, un sistem audio compact all-in-one, recunoscut pe piață pentru redarea de înaltă calitate a muzicii.  

SC-C70MK2 este echipat cu un woofer (difuzor pentru frecvențe joase) de 8 cm și cu un tweeter (difuzor pentru frecvențe înalte), dezvoltate exclusiv pentru acest model. Noul tweeter este combinat cu un sistem de dispersie a sunetului cu o formă optimizată pentru a oferi un sunet extins. Ca și modelul precedent, SC-C70MK2 deține un sistem de difuzoare 2.1 ce include un subwoofer de 12 cm. Sistemul de difuzoare este deservit de trei amplificatoare digitale puternice proprietare Technics – JENO Engine, pentru a permite reproducerea completă a sunetului, într-un spectru de neimaginat pentru un sistem atât de compact.

SC-C70MK2 este echipat cu funcția Space Tune, care ajustează calitatea sunetului pentru a se potrivi cât mai bine cu condițiile de instalare ale locației. În plus, produsul are un microfon încorporat, așa încât să fie posibilă auto ajustarea funcției Auto Space Tune pentru a obține un sunet perfect echilibrat. SC-C70MK2 suportă o gamă largă de surse audio, incluzând radio și CD dar și servicii de streaming cum ar fi Chromecast (inclus în dispozitiv), Airplay 2 și Deezer.

Acest sistem audio all-in-one are și un aspect plăcut și atractiv. Deține un panou superior din aluminiu, grilă frontală și sistem unic de tractare a CD-ului. Aceste elemente de design de înaltă calitate se încadrează în identitatea de brand Technics. În plus față de modelul argintiu, este disponibilă și varianta negru complet a produsului SC-C70MK2.

Oferind un sunet pur, de înaltă calitate, funcții speciale și design atractiv care se potrivește cu orice interior, sistemul muzical SC-C70MK2 va satisface toți consumatorii care nu doresc să facă niciun compromis atunci când se bucură de muzică.

Calitate masterizată a sunetului. Un spectru audio bogat și extins.

Difuzoare nou dezvoltate & Sisteme de concentrare a sunetului
Woofer-ul de 8 cm oferă caracteristici de bază mai bune ca rezultat al mai multor îmbunătățiri, cum ar fi reducerea greutății bobinei, un debit de aer îmbunătățit și o rigiditate crescută a diafragmei. Woofer-ul oferă un răspuns superb și o claritate excepțională atunci când produce sunete de frecvențe medii și înalte care aduc un confort sporit urechii. Tweeter-ul dome de înaltă rezoluție deține o membrană mai ușoară, din mătase, care permite un sunet persistent de calitate incredibilă. Mai mult, sistemul de concentrare a sunetului este optimizat pentru noua formă a tweeter-ului, oferind o expansivitate superioară a sunetului reprodus.

3 amplificatoare JENO Engine
Pentru a putea reproduce corect informația sunetelor complexe, cu configurație 3.1 canale, se utilizează trei amplificatoare digitale JENO Engine. În plus față de o utilizare a excelentei puteri de procesare a celor trei amplificatoare pentru a deservi fidel canalele stânga dreapta și subwoofer-ul, sunetul este optimizat de funcția Space Tune pentru a se potrivi cu configurația spațiului unde este instalat sistemul.

LAPC
Impedanța difuzorului se schimbă la fiecare frecvență și afectează amplificatorul de putere. Tehnologia care îmbunătățește acest fenomen este ”LAPC”, algoritmul de adaptare a impedanței difuzorului, utilizat în amplificatoarele din clasa de referință. Caracteristicile de frecvență ale amplificatorului au amplitudinea și faza aliniate atunci când cele trei circuite de amplificare sunt conectate separat la subwoofer, tweeter și woofer pentru a obține un răspuns ideal.

Sistem dublu de surse de alimentare
Sursele de tensiune obișnuite folosesc un singur transformator pentru a alimenta amplificatorul și circuitele digitale. În acest fel, la orice fluctuație a sarcinii sau apariție a unui zgomot pe un circuit, celelalte circuite vor fi afectate ceea ce duce la o degradare a calității sunetului.
Sistemul de alimentare dublu include circuite de alimentare în comutație independente pentru amplificator și circuitele digitale, care elimină orice posibila interferență, reducând în acest fel degradarea calității sunetului cauzată de zgomot sau fluctuații de tensiune. În plus, implementarea cu circuite dedicate transformator – amplificator  aduce cea mai scurtă conexiune pentru a reduce orice zgomot.

Masterizare
Circuitele de procesare a semnalului deținute de amplificatoarele JENO Engine sunt utilizate pentru a extinde banda de frecvențe a surselor Bluetooth sau Internet Radio până la o gamă de frecvențe echivalente cu a unui CD. Această elimină lipsa de expresivitate și a detaliilor sunetelor de frecvență înaltă, pentru o calitate superioară a sunetului.

Realizează un spațiu sonor optim conform încăperii și locației unde este instalat sistemul

Space Tune™
SC-C70MK2 deține funcția Space Tune™ Auto pentru a obține sunet optim balansat cu ușurința unei apăsări de buton. Această funcție măsoară sunete de test cu ajutorul unui microfon încorporat în SC-C70MK2 pentru a analiza distanța până la pereți și efectul reflectării sunetului. Apoi optimizează automat spectrul sonor. În plus, funcția Space Tune™ include trei reglaje presetate (Liber, Aproape de perete, Aproape de colț) pentru o amplasare mai ușoară și permite utilizarea aplicației Technics Audio Center pentru a ajusta precis calitatea sunetului în funcție de poziția utilizatorului.

Delectare printr-o gamă extinsă de conținut muzical și o diversitate a conexiunilor

Chromecast Built-in
Includerea modulului Chromecast permite utilizarea unei largi varietăți de servicii de streaming muzical, ușor de transmis dintr-o aplicație de smartphone. Transmiterea directă a datelor către sistemul principal elimină degradarea calității sunetului și în plus utilizatorul are la dispoziție o varietate largă de muzică.

Funcționează cu Google Assistant
Dacă în aceeași rețea este inclus un dispozitiv Google Assistant, acest serviciu poate să fie utilizat pentru a opera sistemul audio OTTAVA™ f SC-C70MK2 pentru redarea de muzică și pentru alte funcții. Atunci când utilizatorul nu are la îndemână un smartphone cu aplicație dedicată sau are mâinile ocupate, muzica poate fi redată prin comenzi vocale.

Conectare multi-room și stereo
Atunci când sunt disponibile mai multe difuzoare Chromecast, serviciile de streaming pot fi redate în mai multe încăperi în același timp sau melodii diferite pot fi ascultate în fiecare cameră.
În plus, dacă folosiți aplicația Technics Audio Center sau dețineți altă aplicație compatibilă cu dispozitivele Technics, puteți folosi surse diferite de muzică în locații diferite cum ar fi Bluetooth, AUX, intrarea optică, USB, Internet radio și alte servicii de streaming compatibile cu  OTTAVA™ f SC-C70MK2.

Compatibilitate completă
În plus față de redarea CD-urilor și a radioului, acest model este compatibil prin Chromecast cu o gamă largă de servicii de streaming muzical. Mai mult, este de asemenea compatibil  cu Spotify Connect, Deezer și Internet radio. Este compatibil și cu AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, redare din rețea, de pe medii USB și din surse optice și analogice, pentru a vă permite să vă bucurați de surse variate într-un singur sistem compact. Interfața de utilizator a aplicației pentru dispozitive iOS/Android “Technics Audio Center App” a fost reproiectată aducând o ușurință mai mare în utilizare.

Funcții favorite
Până la 9 presetări pot fi setate pe sistemul principal, cum ar fi posturi de internet radio favorite, playlist-uri Spotify și melodii de pe medii USB. Aceasta permite ascultarea muzicii favorite fără a porni nicio aplicație.

Un design elegant și atemporal
Urmând aspectul elegant al modelului precedent SC-C70, noul SC-C70MK2 combină calitatea înaltă a sunetului și un design sofisticat. SC-C70MK2 are o culoare argintiu închis pentru a crea un design mult mai rafinat. În plus, versiunea în negru a fost adăugată. Cu cât veți folosi mai mult sistemul, cu atât veți savura mai profund experiența muzicală.