Foto-Video-Audio — September 2, 2020 at 5:25 pm

Nouă cameră hibridă mirrorless full-frame de la Panasonic

by

Panasonic-Lumix-S5Panasonic LUMIX S5  este noua cameră mirrorless full-frame care prezintă performanțe excepționale la fotografiere și filmare și caracteristici uimitoare de mobilitate, destinată fotografilor și videografilor pasionați.

La baza noii camere LUMIX S5 se află senzorul CMOS full-frame de 35 mm și 24.2 megapixeli care oferă o performanță deosebită în gama dinamică. Mai mult, LUMIX S5 adoptă tehnologia Dual Native ISO pentru a oferi niveluri de sensibilitate de până la ISO 51200 .

LUMIX S5 poate să înregistreze intern la 4K 60p/50p 4:2:0 10-biți și 4K 30p/25p 4:2:2 10-biți. De asemenea livrează pe ieșirea HDMI imagini 4K 60p/50p 4:2:2 10-biți. La înregistrarea internă în format 4K 30p/25p 4:2:0 8-biți nu există limită de timp. Tehnologia excepțională de disipare a căldurii utilizată de Panasonic oferă înregistrări video stabile de durată îndelungată. LUMIX S5 oferă un dynamic range de 14+ stopuri, la fel de larg ca și camerele de cinema și compatibilitate V-Log / V-Gamut cu cunoscuta “VariCam Look”. Sunt oferite mai multe formate și moduri de filmare, inclusiv modul anamorfic 4:3, Slow & Quick Motion, interval shooting la 4K/60p și 4K HDR.

LUMIX S5 dispune de autofocalizare foarte rapidă și extrem de precisă, atât la fotografiere cât și la filmare, folosind tehnologii avansate deep-learning pentru detectarea în timp real a subiectului și a părților corpului omenesc cum ar fi ochii, fața, capul și corpul.

Tehnologia de stabilizare pe 5 axe Dual I.S.2, care combină stabilizarea imaginii în cameră pe 5 axe (Body I.S.) și stabilizarea optică a imaginii în obiectivele din seria LUMIX S, compensează tremuratul camerei, permițând utilizarea unei viteze a obturatorului mai mică cu 6.5 stopuri. Designul robust concentrat pe rezistența la stropi și praf asigură o fiabilitate deosebită fotografilor profesioniști.

Pentru a oferi o experiență fotografică excepțională, sunt disponibile modurile 96-megapixel High Resolution  (JPEG/RAW), funcția Live View Composite și HLG Photo.

Datorită eficienței energetice deosebite și a noului acumulator de înaltă capacitate de 2200 mAh, LUMIX S5 poate înregistra aproximativ 470 de fotografii (folosind vizorul electronic LVF) și 1500 de fotografii în modul Power Save al vizorului electronic. LUMIX S5 permite încărcarea acumulatorului prin portul USB dar și alimentarea dispozitivelor externe prin același port. Deține un slot dublu pentru carduri SD (UHS-IIx1 și  UHS-I x1) și suportă conexiuni WiFi 5GHz/2.4GHz și Bluetooth 4.2.

LUMIX S1 este un model hibrid avansat pentru fotografii de înaltă calitate și filme iar LUMIX S1H este proiectat și dezvoltat specific pentru producția de film. LUMIX S5 combină esența camerelor convenționale din seria S într-un corp compact și foarte ușor.

Clienții care achiziționează o cameră LUMIX S5 înainte de 30 septembrie 2020 pot primi GRATUIT un obiectiv SIGMA 45 mm F2.8 în valoare de 549 EURO. LUMIX S5, o cameră full frame mirrorless destinată creatorilor de conținut hibrid, beneficiază de o gama largă de pbiective L-Mount pentru posibilități creative nelimitate. Acestea împreună duc mai departe imaginile. Pentru mai multe informații vizitați à https://www.panasonic.com/ro/.