Constructii — September 8, 2020 at 2:02 pm

Bright Spaces se extinde în vestul țării

by

Bright Spaces se extinde în vestul țării prin parteneriatul cu Vox Property Group. Platforma interactivă completă de vizualizare 3D va fi implementată pentru proiectul Vox Technology Park din Timișoara și va putea fi folosită de dezvoltator, agenți și viitori chiriași începând cu luna Decembrie 2020.

ScreenShot_Bright SpacesVox Technology Park din Timișoara este unul dintre spațiile de birouri complexe din România, fiind o clădire de tip clasă A, certificată BREEAM International In-Use Outstanding v6. Cu o suprafață de 26.600 de mp, Vox Technology Park oferă atât spații de lucru, cât și spații comerciale, stații de încărcare pentru mașini electrice, o sală de sport, peste 260 de locuri de parcare și opțiunea de autentificare biometrică pentru acces.

Orientarea către inovația continuă a dezvoltatorului și dorința de a adopta cele mai noi tendințe în materie de tehnologie pentru clădiri a dus la încheierea parteneriatului cu Bright Spaces, startup-ul românesc care dezvoltă prima soluție integrată de vizualizare remote a spațiilor office.

Prin implementarea platformei dezvoltate de antreprenorii români, Vox Technology Park va beneficia de:

  • O platformă personalizată conform identității de brand a VOX
  • Maparea tuturor punctelor de interes din jurul clădirii, inclusiv mijloace de transport în comun, restaurante, cafenele etc.
  • Prezentări în 3D alte clădirii, cu posibilitatea de a vizualiza spațiile disponibile
  • Mai multe opțiuni de fitout pentru fiecare etaj închiriabil
  • Opțiunea de a cere o vizită sau o ofertă personalizată din partea dezvoltatorului sau a agentului
  • Materiale descărcabile de prezentare a proiectului
  • Informații cantitative și calitative despre potențialii clienți care accesează platforma

Soluția Bright Spaces pentru Vox Technology Park urmează să fie implementată în Decembrie 2020, reprezentând primul pas pe care startup-ul îl face pentru a se extinde la nivel național și apoi internațional. În luna august 2020, Bright Spaces a anunțat parteneriatul cu Skanska România pentru proiectul Equilibrium.