Aplicatii — September 8, 2020 at 3:10 pm

Noutăți în HUAWEI AppGallery: Aplicația TomTom GO Navigation, disponibilă în magazinul virtual

by

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea TomTom GO Navigation, cea mai recentă aplicație din portofoliul TomTom, lider în tehnologia de localizare, în magazinul propriu HUAWEI AppGallery.

TomTom GO NavigationTomTom GO Navigation vine cu noua funcție TomTom de căutare și rutare online, facilitând căutarea unei destinații și a celei mai bune rute, precum și cu TomTom Traffic, un serviciu de informații în timp real privind traficul. Cu funcțiile Route Bar și Moving Lane Guidance, șoferii pot evita efectuarea virajelor de ultim moment, deoarece aplicația indică clar pe ce benzi ar trebui să se afle.

Noutatea din magazinul de aplicații vine ca o continuare a angajamentului companiei de a oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută și complexă. Aplicația este ușor de utilizat și vine cu o multitudine de funcții inovatoare, de la ghidarea benzii până la căutarea rutelor și monitorizarea traficului, tocmai pentru a-i ajuta pe șoferi să navigheze cu mai multă încredere.

Aplicația oferă și hărți 3D detaliate, care pot fi descărcate și stocate în telefonul șoferului, oferind o experiență de condus calitativă, chiar și atunci când rețeaua mobilă nu este disponibilă. Aceste hărți offline sunt actualizate săptămânal atunci când sunt conectate la rețea, pentru a reda detalii importante despre drum. Odată conectate, hărțile sunt îmbunătățite cu o întreagă gamă de servicii TomTom, inclusiv informații despre trafic și avertismente pentru radare. Hărțile pot fi descărcate la nivel de țară sau regiune, în funcție de nevoile individuale, limitând utilizarea spațiului de stocare disponibil în telefon.

„TomTom menține lumea în mișcare datorită tehnologiilor noastre inovatoare de precizie și ne bucurăm de încrederea a sute de milioane de oameni la nivel global”, a declarat Carol Picou-Katmann, Senior Director of Consumer Marketing & Product Experience, TomTom. „Suntem încântați să lucrăm cu Huawei, un alt lider în tehnologie, pentru a aduce viziunea noastră despre o lume mai sigură, mai curată și mai puțin aglomerată cu un pas mai aproape de realitate”, continuă acesta.

TomTom GO Navigation nu conține reclame și nu generează bani din datele personale ale utilizatorilor. Aplicația oferă o perioadă de trial gratuită, timp de 30 de zile, iar utilizatorii se pot abona la planuri de reînnoire automată la un preț de 12,99 EUR pe an, 8,99 EUR pe șase luni sau 1,99 EUR pe lună. Aplicația include kitul de achiziții în aplicație (IAP) de la Huawei Mobile Services (HMS) Core, toolkit-ul dezvoltat de Huawei, pentru a le oferi utilizatorilor AppGallery cea mai sigură și fluidă experiență de tranzacționare.

„Fiind unul dintre primele trei magazine de aplicații la nivel global, HUAWEI AppGallery se angajează să le ofere utilizatorilor o experiență globalizată și localizată”, a declarat Wang Yanmin, President, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group. „Suntem încântați să colaborăm cu TomTom și să oferim cele mai noi servicii de navigație unui număr mai mare de utilizatori AppGallery”, continuă acesta.

AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. Disponibil în peste 170 de țări și regiuni, AppGallery se adresează în mod activ dezvoltatorilor de aplicații populare și îi invită să se alăture platformei, în timp ce aceasta continuă să răspundă nevoilor diverse dar orientate ale celor 460 de milioane de utilizatori activi.

În total, AppGallery conține peste 770 de aplicații românești: aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George Romania.

AppGallery se angajează să ofere utilizatorilor o experiență de aplicații de înaltă calitate, inovatoare și sigură. Aceasta include implementarea unui sistem complet de securitate și protecție și asigurarea conformității cu legislația și reglementările locale din întreaga lume.

Vizitați HUAWEI AppGallery pentru a descărca TomTom GO Navigation.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/.