Enterprise Software, Servicii Profesionale — September 11, 2020 at 5:51 pm

Gestionați cu ușurință cerințele clienților și creșteți calitatea serviciilor

by

Socrate ERP pentru serviciiCompaniile care oferă servicii variază foarte mult în funcție de domeniul în care activează, de mărime și de serviciile pe care le oferă clienților. Cu toate aceste diferențe, ele sunt asemănătoare în ceea ce privește modelul de business, toată activitatea lor având în centru proiectele, resursele și clienții. Trei aspecte foarte importante, dar deloc ușor de gestionat.

Cum vă puteți asigura însă succesul? Simplu. Prin implementarea unei soluții software cu funcționalitate extinsă dedicată industriei din care faceți parte. SocrateERP pentru Servicii asigură eficientizarea activității, integrarea tuturor proceselor, dând posibilitatea companiilor să gestioneze proiecte complexe și servicii diferențiate.

SocrateERP pentru servicii blancSă luăm întâi beneficiile pe care le aduce în zona de gestiune a proiectelor. Îmbunătățirea performanței necesită o planificare atentă și eficientă, pentru a se putea respecta termenele limită și standardele de calitate ale proiectelor contractate. SocrateERP permite definirea și urmărirea proiectelor, a fazelor, subfazelor, activităților și momentelor de referință din proiect (milestones), alocarea resurselor și urmărirea costurilor (planificate, bugetate și angajate), a stadiului în care sunt proiectele până la facturare și gestionare financiar-contabilă.

Dacă discutăm aspectele care țin de planificarea și utilizarea resurselor, SocrateERP permite o alocarea de resurse cu introducerea orele lucrate pe proiecte și gestiuni, aceste informații fiind transferate automat și către zona de salarii.

Am ajuns și în zona cea mai fierbinte, și anume gestiunea relațiilor cu clienții. Cu SocrateERP vă gestionați mai bine clienții și răspundeți rapid la orice solicitare. Prin funcționalitatea de Service Management, vă puteți asigura că orice solicitare venită din partea clienților, indiferent de canalul de comunicare utilizat, este preluată centralizat și alocată pentru analiză și rezolvare persoanei potrivite, în funcție de urgență și impact. Starea în care se află solicitarea poate fi urmărită, precum și istoricul acesteia, iar sistemul de notificare automată prin e-mail, trimite înștiințări către apelanții sau responsabilii de apel pe parcursul prelucrării sesizărilor.

Cu ajutorul SocrateERP pentru Servicii puteți să urmăriți problemele și indicatorii specifici: număr de incidente pe fiecare client, tipul de incident, timpul de răspuns și timpul de rezolvare. Funcționalitatea de Service Management ajută la îmbunătățirea calității serviciilor și reducerea timpului de răspuns și rezolvare pentru solicitări, utilizarea mai eficientă a resurselor şi productivitate crescută a personalului, în ceea ce priveşte serviciile de asistență, eficiență crescută, acuratețe, acces rapid la soluții existente, erori cunoscute, istoria solicitărilor/problemelor şi gestionarea informației. Managementul are acces la informații rapid pentru suport decizional şi calitate totală a serviciilor. Automatizarea activităților din servicii duce la un control mai bun al acțiunilor care se fac cu clienții, câștigând astfel timp important pentru a vă putea concentra pe calitatea serviciilor oferite acestora. Ce rezultă de aici? Un departament de suport mai eficient și clienți mai fericiți.

Când vine vorba de succesul business-ului din care faceți parte, nu acceptați compromisuri. Contactați echipa Bit Software și împreună puteți găsi soluțiile adecvate nevoilor dumneavoastră!