IT Efficiency / Sustainability — September 14, 2020 at 9:57 am

Cum ar putea arăta nunta perfectă după carantină

by

OKIMulte cupluri au trebuit să-și amâne ziua cea mare din cauza pandemiei Covid-19, dar, deoarece măsurile de carantină sunt ridicate treptat la nivel global, este posibil ca sectorul nunților să devină foarte ocupat. Pe măsură ce nunțile încep să aibă loc din nou, cuplurile vor fi dornice să-și comunice rapid schimbarea planurilor, refăcându-și corespondenta de căsătorie cu noi date și informații despre locație, având grijă să comunice  instrucțiunile de siguranță pe care oaspeții trebuie să le respecte.

Localurile și organizatorii de nunți vor să reconstruiască încrederea clienților și să facă ziua cea speciala cat mai extraordinară cu putință, în timp ce caută si oportunități pentru a compensa veniturile pierdute în timpul carantinei.

Dar, pe măsură ce ne adaptăm cu toții la un nou mod de viață, cu restricții continue și modificări ale directivelor guvernamentale, locurile și organizatorii de nunți vor trebui să se asigure că personalul și oaspeții se află în siguranță. Aceasta ar putea include cerința de a practica distanțarea socială, o limitare a numărului de persoane permise în localuri si ar putea include chiar și cerința ca personalul și oaspeții să poarte măști faciale.

Asigurarea că ziua cea importanta din viața tânărului cuplu se desfășoară fără probleme este o preocupare majoră pentru companiile de nunți, dar în lumea post-carantina, vor trebui să ia în considerare și modul în care nunțile funcționează în condiții de siguranță, responsabil și profitabil, menținând în același timp cuplurile fericite.

Restabilirea veniturilor în sectorul nunților după Covid-19

Adăugarea acelei „semnături personale” adaptată atfel incat sa fie specifică clientului dvs. este un mod ușor și rentabil de a mulțumi cuplurile și de a impresiona oaspeții, generând în același timp venituri suplimentare pentru locații și organizatori de nunți. Carduri de locuri, planuri de scaune, meniuri, bannere decorative și multe altele, pot fi create și tipărite pe o gamă de materiale și formate durabile în interior, la cerere, permițând  ca aceste inevitabile modificări de ultim moment să fie efectuate rapid și fără stres.

Vă temeți că distanțarea socială îngrijorată va strica ziua? Produceți autocolante de podea cu tematică de nuntă, pentru a vă asigura oaspeții să mențină o distanță sigură, fără a vă distrage atenția de la sărbătorile nunții.

OKI Europe înțelege provocarea cu care se confruntă întreprinderile de nuntă atunci când încurajează distanțarea socială și s-a alăturat companiei Floralabels pentru a oferi suporturi și lucrări de distanțare sociale gratuite pentru a crea autocolante de podea autoadezive care pot fi imprimate rapid și ușor de pe o imprimantă color A3, cum ar fi OKI Seria C800. Design-urile gratuite includ un cerc de podea autoadeziv (285 x 285mm) și bannere de podea dreptunghiulare în două dimensiuni (215 x 900mm și 297 x 1.320 mm) cu diverse opțiuni de mesagerie din care puteți alege.

Cum să adaugi un “Wow” nunții

Furnizorii de papetărie de nuntă și tipografii vor observa o cerere crescută pentru serviciile lor, deoarece nunțile sunt rearanjate sau adaptate directivelor guvernamentale. O papetărie personalizată poate fi tipărită printr-o simpla apăsare a unui buton pentru a surprinde oaspeții. În situatia de acum, papetaria poate fi rapid adaptata, de la „Salvați noua dată” sau „Schimbarea planurilor”, invitații și plicuri înainte de ziua cea mare, până la programul zilei, planuri de așezare, cardurile personalizate cu numele invitaților – tot ce este nevoie pentru o nuntă, perfect asortat și tipărit la cerere, în funcție de nevoile specifice ale clientului si modificările pozițiilor guvernamentale.

Imprimantele unice precum imprimantele color OKI Pro9000 Series 5 pot ajuta magazinele de imprimare și furnizorii de papetărie pentru nunți să deschidă noi direcții de venituri, producând tot felul de articole de papetărie și materiale pentru casă, creând modele personalizate și remarcabile în CMYK, cu adăugarea de toner alb. Aceasta permite imprimarea unei culori albe sau vibrant strălucitoare pe fundaluri întunecate pe hârtii speciale și substraturi groase, rezultând efecte profesionale și unice. De obicei, astfel de modele generoase ar impune în condiții obișnuite o primă, cu toate acestea, numerele mici necesare de obicei pentru nunți le fac o opțiune accesibilă pentru ocazia specială.

OKI Seria C800, cea mai premiată, este ideală pentru organizatorii și locurile de nuntă, oferindu-le posibilitatea de a imprima materiale personalizate pe o gamă largă de dimensiuni, tipuri și greutăți media interne. Inclus ca parte a pachetului de nunți, acesta oferă un mod rentabil de a oferi o experiență personalizată, eliminând timpii de livrare lungi, generând în același timp venituri și profituri suplimentare.

Ridicarea restricțiilor este benefică  multor cupluri care așteaptă cu nerăbdare perspectiva de a lega destinele, iar re-trezirea industriei este un semn promițător al vieții care revine la normalitate. Companiile de nunți pot lua măsuri simple pentru a se asigura că cuplul și oaspeții lor trăiesc o zi memorabilă, păstrând în același timp pe toată lumea în siguranță.