NEWS — September 15, 2020 at 2:55 pm

ROG Phone 3 este în România

by

Telefonul de gaming ROG Phone 3 este acum disponibil în România. Telefonul are la bază cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm cu funcții Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, răcire GameCool 3 și comunicații 5G. Ecranul AMOLED oferă culorii vii și precise, care îmbunătățesc dinamica și fac momentele din joc mai plăcute.

ROG Phone 3 este construit pe o platformă Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Chipsetul este răcit cu o soluție GameCool 3 și este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

pressrel_nyblmw1x9spo567apb2kfngbROG Phone 3 dispune de un ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi și o acuratețe a culorilor Delta-E < 1. Ecranul are o rată de refresh de până la 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și o latență la atingere de 25 de milisecunde. Având până la 16 GB memorie RAM LPDDR5 și un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă cea mai bună performanță posibilă în majoritatea aplicațiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile de succes ale modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând și mai ușoară dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Bateria internă cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme de economisire a energiei, inclusiv o funcție de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații.

ROG Phone 3 este disponibil în magazinele specializate din România la prețul de aproximativ 4999 lei (taxe incluse).