Aplicatii, Financiar-Bancar — September 16, 2020 at 1:01 pm

Cun folosești cardul Revolut în aplicația Volt

by

img1Mai bine de jumătate dintre cardurile înregistrate în aplicația Volt sunt emise de Revolut. Opțiunea care a trimis peste 10.000 de utilizatori Revolut în aplicația românească Volt este transferul instant de pe Revolut pe cardul bancar.

Imaginează-ți că tocmai ai făcut top-up pe Revolut dar, dintr-un motiv oarecare, ai nevoie să îți transferi banii înapoi pe cardul bancar. Ce faci? După cum bine știi, Revolut nu oferă posibilitatea transferului instant decât către alte carduri Revolut. Asta înseamnă că va trebui să aștepți până la 1-2 zile pentru ca banii tăi să ajungă pe cardul bancar, bineînțeles după ce introduci în aplicație IBAN-ul plus alte informații necesare pentru realizarea transferului. Ei bine, fintech-ul românesc Volt rezolvă simplu aceste situații, oferind utilizatorilor opțiunea de a transfera bani între cardurile Revolut și cele bancare în doar câteva secunde.

Fintech-ul românesc Volt le permite utilizatorilor Revolut să transfere bani instant de pe cardul Revolut pe cardul bancar încă de la finalul anului 2019. În acest mod, de la introducerea acestei opțiuni și până acum, Volt a reușit să aducă în aplicație nu mai puțin de 10.000 de clienți Revolut.

Pentru a realiza un transfer instant de pe Revolut pe cardul bancar, este nevoie, în primul rând, de un card Revolut cu BIN românesc. Dacă utilizatorul are un card cu BIN străin, atunci poate folosi în Volt un card virtual emis după 1 octombrie 2019. Acesta se creează simplu în aplicația Revolut, din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci îl dublează, contul cu bani rămânând același.

Următorul pas este adăugarea cardului Revolut, fie el virtual sau fizic, în aplicația Volt. Procesul de validare și adăugare a unui card Revolut în Volt este același în ambele cazuri. Odată realizată procedura, utilizatorul poate efectua transferuri instante între Revolut și orice card bancar, via Volt.