Productie — September 17, 2020 at 12:50 pm

Platforma digitală Yarn World Tour susține activitatea Südwolle Group

by

tremendTremend a dezvoltat platforma digitală “Yarn World Tour” pentru Südwolle Group producător de fire din lână pură și amestecuri pentru țesături și tricotaje. Platforma digitală susține activitatea Grupului Südwolle în perioada pandemiei generată de COVID-19. 

Grupul Südwolle este prezent în 13 țări, pe cinci continente și vinde 40% din producția sa în Europa. În România este prezent, la Șimleul Silvaniei, cu una dintre cele mai moderne filaturi de lână pieptănată.

Platforma digitală „Yarn World Tour” vine în sprijinul companiilor din diverse industrii. Aceasta facilitează accesul clienților Südwolle Group la ultimele colecții de fire de lână, într-o perioadă în care evenimentele fizice și târgurile comerciale sunt anulate, ca urmare a restricțiilor de călătorie la sediile furnizorilor, din cauza pandemiei generată de COVID-19.

Creată pentru a oferi o experiență emoțională de navigare, platforma online poartă profesioniștii din industria textilă din întreaga lume într-o călătorie digitală unică pe tot globul. Clienții descoperă cu această ocazie cele mai recente tendințe din industria textilă, precum și colecția de țesături și au posibilitatea să acceseze și să comande mostre.

”Anularea târgurilor fizice a însemnat o provocare pentru specialiștii Tremend. Aceștia ne-au înțeles nevoile și au venit în sprijinul nostru, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele cu succes. Fără angajamentul lor nu am fi putut lansa colecția digitală la timp”, menționează Caroline Pohl, Digital Business Development Manager, Südwolle Group.

Tremend a livrat conceptul „Yarn World Tour” într-un timp record, sprijinind Südwolle Group în digitalizarea interacțiunilor cu clienții, astfel încât să treacă rapid de la participarea la târgurile fizice la cele virtuale, pentru a depăși mai ușor provocările acestei perioade.

Experiența echipei de ingineri software Tremend a fost esențială în dezvoltarea unei expoziții digitale inedite, prin crearea unui glob pământesc în format 3D care prezintă într-un mod inovator noile colecții de fire de lână ale Südwolle Group și oferă posibilitatea de comandare a mostrelor. Tremend este partener în procesul de transformare digitală a Südwolle Group din 2018, ajutând compania să-și păstreze avantajul competitiv prin inovarea tehnologică.

Florin Ionescu-Presales-Technical-Leader-Tremend -png“Schimbările continue și evoluția imprevizibilă a lucrurilor reprezintă provocări pentru business-urile din orice industrie. Acționează, totodată, și ca un catalizator pentru digitalizare, permițând companiilor să depășească abordarea tradițională. Platforma digitală Yarn World Tour dezvoltată pentru Südwolle Group spune povestea de succes a unei companii care răspunde provocărilor într-un mod inovator, prin dezvoltarea capabilităților digitale. Ne bucurăm că le suntem alături în călătoria lor de transformare digitală, sprijinindu-i să identifice noi modalități de interacțiune cu clienții, în această perioadă fără precedent”, a precizat Florin Ionescu,  Presales Technical Architect, Tremend.