COMUNICATE — September 22, 2020 at 3:23 pm

Konica Minolta desemnată lider mondial pentru noua sa viziune asupra industriei de print

by

Konica Minolta a fost desemnată lider pentru o nouă viziune asupra industriei de print, în cel mai recent raport realizat de IDC MarketScape – “Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” (doc #US45354420, august 2020). Conform raportului, Konica Minolta și-a îndeplinit cu succes planul de dezvoltare în domenii precum servicii IT administrate, securitate, soluții Enterprise Content Management, voice over IP sau soluții ERP și CRM.

„Konica Minolta a fost desemnată lider de către IDC MarketScape pentru o nouă viziune asupra printingului și pentru abilitatea de a-și adapta portofoliul de produse la contextul actual. Într-un timp foarte scurt, companii din întreaga lume au fost nevoite să se adapteze la noua normalitate și să găsească cât mai rapid soluții pentru ca afacerile să poată continua”, a afirmat Olaf Lorenz, Senior General Manager, Divizia Transformare Digitală a Konica Minolta Business Solutions Europa.

image - Konica Minolta named a worldwide leader by IDC MarketScapeNoua normalitate a birourilor hibride a evidențiat și mai mult nevoia unui loc de muncă digital, care să permită lucrul de a distanță și accesul la informații și la fluxurile de lucru, oricând și de oriunde.

„Obiectivul nostru principal a fost să rămânem alături de clienți și să îi ajutăm să depășească mai ușor această perioadă. Ne adaptăm în continuare la trendul și cerințele pieței, din dorința de a le oferi clienților noștri produsele, soluțiile și serviciile de care au nevoie”, a mai adăugat Olaf Lorenz.

Konica Minolta vine în sprijinul clienților săi cu soluții și servicii IT adaptate specificului fiecărei companii – de la infrastructură până la managementul documentelor, soluții de automatizare a fluxurilor de captură, indexare, stocare a informațiilor prin intermediul soluțiilor de tip Enterprise Content Management și Optimized Business Services, soluții CRM și ERP, precum și platforme IT all-in-one.

IDC MarketScape a evaluat capabilitățile de printare ale noii game de echipamente multifuncționale office – bizhub i-Series, împreună cu soluții de digitalizare pentru birouri. Platforma MarketPlace facilitează accesul utilizatorilor la aplicații și instrumente necesare pentru îmbunătățirea activităților de lucru zilnice și asigură operațiuni de printare sau scanare a documentelor direct din cloud, în deplină siguranță.

Totodată, Konica Minolta primește acest titlu în urma completării portofoliului cu o gamă de platforme IT all-in-one – Workplace Hub, unice pe piața de soluții și servicii IT la nivel modial, venind astfel în întâmpinarea companiilor cu o infrastructură IT depășită moral sau non-scalabilă, cu soluții limitate de stocare și backup, nivel de securitate scăzut, cunoștințe și resurse IT limitate.