Networking — September 23, 2020 at 9:22 am

Allied Telesis câștigă aurul și argintul la IT World Awards 2020

by

1280px-Allied_Telesis_company_logo.svgAllied Telesis a obținut un dublu succes în a 15-a ediție a prestigiosului Ghid anual de produse pentru rețea 2020 IT World Awards®. Self-Defending Networka câștigat GOLD pentru cea mai bună soluție Endpoint Security, printre concurența dură. În categoria soluții wireless, No Compromise Wi-Fi a câștigat un premiu SILVER.

Self-Defending Network este o soluție automată de răspuns la amenințări care oprește instantaneu atacurile cibernetice înainte ca acestea să poată provoca daune. Compatibil cu firewall-urile de vârf din industrie și care nu necesită niciun software de agent pe dispozitivele endpoint, instalarea este ușoară, iar protecția rețelei începe imediat.

No Compromise Wi-Fi este prima soluție wireless din lume care acceptă simultan arhitecturi radio single-channel și multi-channel. Acest sistem hibrid oferă clienților flexibilitatea de a exploata avantajele fiecărei arhitecturi pentru o experiență de roaming mai bună și o capacitate mare de transfer. Această combinație unică duce la o experiență îmbunătățită a utilizatorului și la o complexitate și costuri reduse ale infrastructurii. Compania intenționează să adauge puncte de acces Wi-Fi 6 la gama sa existentă de AP-uri hibride în viitorul apropiat.

„Suntem încântați că aceste soluții au câștigat împotriva celei mai dure concurențe”, a spus Graham Walker, vicepreședinte vânzări și marketing pentru Allied Telesis, „deoarece fiecare se adresează unei cerințe critice a rețelei: fiabilitatea wireless și securitatea rețelei. Am adus practic, ușor – soluții de utilizare care oferă valoare reală și imediată clienților noștri și sunt mândri că sunt recunoscuți pentru asta”.