Foto-Video-Audio — September 24, 2020 at 9:46 pm

Momentele care-ți taie respirația la competițiile sportive mult-așteptate și la filmele preferate se trăiesc mai intens în fața televizioarelor TCL

by

Pentru cele mai tari filme, pentru emisiunile preferate ori competițiile sportive mult-așteptate, televizioarele inteligente de la TCL sunt alegerea perfectă; ai parte de o experiență de vizionare la superlativ, direct de pe canapeaua ta.

TCL - performanta la preturi imbatabile in magazineCu TCL 65EC780, nu e loc de compromisuri

Seria EC780 de la TCL, disponibilă pe eMAG combină calitatea imaginii 4K HDR10+, o gamă extinsă de culori, tehnologia Dolby Vision și cel mai avansat sistem Smart TV de până acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat cu designul atemporal din metal ultra slim – fiind destinată celor care nu vor să facă niciun compromis între performanță și eleganță.

Împreună cu 4K, HDR10+ oferă imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizată și optimizată scenă cu scenă.

Unde mai punem și funcția WCG (White Colour Gamut – gamă largă de culori) ce reproduce nuanțe intense și ultra-realiste, cu 30% mai pure și mai bogate decât ecranele LED tradiționale, pentru ca tu să te bucuri de experiența meciului ori a filmului mult-așteptat în propria sufragerie și de peste 1 miliard de culori rupte parcă din realitate. La senzația de cinema la tine acasă contribuie și tehnologia Dolby Vision, care te transpune în competiția ori povestea de pe ecran, dimpreună cu sistemul integrat de sunet ONKYO, cu 4 difuzoare frontale cu o capacitate de 60W pe modelul de 65 inch și de 56W pe modelul de 55 inch.

Odată cu televizioarele TCL cu aceste caracteristici, filmele, competițiile sportive, muzica și jocurile video pătrund într-o nouă dimensiune.

Profită de reducerile de pe eMAG și Carrefour la televizioarele TCL

Televizioarele TCL sunt dotate cu funcții ce revoluționează conceptul de smart TV. Cu Android TV preinstalat, acestea oferă divertisment nelimitat, personalizat, cu acces la conținutul și aplicațiile preferate. Te bucuri de imagine clară, culori vibrante, sunet inconfundabil și pătrunzător și de un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare, acum la prețuri prietenoase cu toate buzunarele.

Descoperă produsele în magazinele eMAG și Carrefour, alege-ți preferatul în baza funcționalităților dorite și ridică experiența de vizionare din intimitatea casei tale la un cu totul alt nivel.

TCL susține performanța sportivă

Gama de produse TCL este partenerul ideal pentru sport și divertisment, datorită calității excelente a imaginii și experienței de afișare premium, oferite pe orice tip de ecran. Mai mult, nenumăratele sponsorizări și parteneriate din ultimii ani au arătat că TCL recunoaște și valorifică puterea sportului și spiritul de echipă ce îi caracterizează pe jucători, fani și întreaga comunitate.

TCL - performanta la preturi imbatabile in magazine -2La începutul acestei luni, TCL a dezvăluit în cadrul IFA, parteneriatele exclusive cu șase vedete internaționale din diferite țări europene, recunoscându-le performanța și excelența în fotbal: Paul Pogba, Gianluigi Donnarumma, Krzysztof Piatek, Harry Kane, Saul Ñíguez și Marco Reus. Aceste talente sportive remarcabile au fost alese datorită spiritului lor de echipă, a angajamentului și motivației în obținerea excelenței, atât pe teren, cât și în afara lui, și datorită interesului lor personal pentru tehnologie. Colaborarea cu asemenea talente, cu jucători pasionați de tehnologie, îi inspiră pe inginerii TCL să performeze în activitatea lor, împingând limitele posibilului în tehnologie.

2020, un an al inovației pentru TCL

Punând nevoile consumatorilor în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în prima jumătate a anului 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. De altfel, 2020 este și anul în care TCL marchează peste 10 ani de investiții de miliarde de dolari în unitățile de producție a panourilor de afișare pentru televizoare, stăpânind tehnologiile LCD, OLED, OLED pliabil, Mini-LED, QLED.

TCL este un brand de electronice în creștere rapidă datorită soluțiilor sale de top pentru TV, soundbars premiate, produse MDA inteligente și dispozitive mobile și continuă să îmbunătățească și să împingă limita display-ului și a tehnologiei audio pentru a oferi utilizatorilor o experiență de divertisment la superlativ, într-un mod mai conectat și mai captivant.