Financiar-Bancar — September 29, 2020 at 1:10 pm

AUSTRIACARD HOLDINGS, Holding al INFORM P. LYKOS SA anunță noul său centru de personalizare din S.U.A.

by

AUSTRIACARD, mereu fidel valorilor sale esențiale și eforturilor continue în furnizarea de soluții în imediata apropiere geografică a locului în care se află clientul, se extinde ca acoperire regională, și anunță deschiderea unui nou centru de personalizare carduri în Eatontown, New Jersey, prin parteneriatul filialei sale TAG Systems cu Protec Secure Card.

tag systemsRealizarea cu succes a unei astfel de investiții este posibilă datorită abilității companiei de a-și realiza impresionantul plan de creștere și strategiei de a oferi clienților săi avantajul competitiv necesar, peste Atlantic.

TAG Systems, filială a AUSTRIACARD, este un furnizor important de carduri bancare, atât pentru băncile de patrimoniu, cât și pentru cele mai competitive bănci din Europa și SUA, și își susține modelul de livrare global, atât pentru clienții existenți, cât și pentru clienții noi.

Oferind o gamă largă de produse și servicii, cum ar fi carduri de contact, carduri de interfață duală, carduri metalice și articole portabile, în combinație cu o gamă largă de tehnici de personalizare, noul centru de personalizare din SUA este un factor cheie pentru succesul său și creșterea continuă în asigurarea de servicii nu doar băncilor mari, cât și celor mici și mijlocii de pe piața SUA, la un nivel superior – serviciu care nu le era disponibil în trecut.

Noul centru de personalizare a obținut toate certificările necesare pentru a fi un furnizor autorizat VISA și MASTERCARD pentru serviciile de personalizare a cardurilor. Certificarea de către aceste organizații, confirmă unul dintre cele mai ridicate niveluri de securitate din industria cardurilor din plastic, iar acest grad de securitate este garantat în fiecare etapă a procesului nostru de producție.

“Industria bancară înțelege că tehnologia cardurilor inteligente este esențială pentru a atinge cel mai înalt nivel de securitate și servicii pentru clienții băncii. În acest scop, AUSTRIACARD, în efortul său de a fi printre companiile de top din industria bancară, își demonstrează în mod activ angajamentul prin realizarea în cel mai scurt timp posibil, a unei investiții atât de importante. Acest centru de personalizare ilustrează faptul că băncile din SUA și Canada se pot baza pe AUSTRIACARD pentru un efort colaborativ de succes pentru a aduce un card de plată inteligent personalizat în mâna fiecărui client “, a declarat Panagiotis Spyropoulos, CEO AUSTRIACARD HOLDINGS.