COMUNICATE — September 30, 2020 at 5:43 pm

KPMG integrează Ensight Management Solutions

by

KPMG în România a integrat echipa Ensight Management Solutions, condusă de Robert Maxim, începând cu 1 octombrie 2020. Cele două companii au inițiat parteneriatul strategic în 2013, iar integrarea completă în cadrul KPMG în România a acestei companii recunoscută în piața serviciilor profesionale extinde competențele și agilitatea în consultanță în management, într-o perioadă în care inovația, transformarea digitală și reziliența afacerii sunt esențiale pentru provocările noului context economic.

„Integrarea de către KPMG în România a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanță în management fondat în România, este o dezvoltare naturală a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativă și perspectiva strategică au devenit vitale pentru companiile din întreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clienților noștri resurse esențiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener în Consultanță în Afaceri și urez bun venit lui și echipei sale în KPMG”, a afirmat Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România.

Robert Maxim
Robert Maxim, Partner, Ensight Management Solutions

Integrarea Ensight în KPMG în România permite o experiență unificată pentru clienții care vor continua să beneficieze de servicii inovative ce îmbină centrul global de resurse și baza de cunoștințe ale unei companii multinaționale cu competențele specifice unei firme cu o vastă experiență pe piața românească. Industrii precum serviciile financiare, retail, energie, imobiliare, servicii medicale și farmaceutice contează pe parteneri sustenabili în Ensight Management Solutions și KPMG în România. Experiența Ensight în aceste domenii, dar și relația strânsă de colaborare cu diferite ONG-uri și alte sfere ale societății civile fac ca acest proces de integrare să fie nu doar unul strategic, ci și unul facil, existând interese și culturi organizaționale corespondente.

„Suntem încântați să ne alăturăm unei organizații precum KPMG. Avem valori și misiuni similare și vom continua printr-o nouă perspectivă de lucru curent. Această integrare le va oferi clienților noștri vaste resurse în Consultanță în Afaceri, o cultură inovativă și o viziune transformațională care să îi susțină pe drumul spre succes”, a declarat Robert Maxim, Partner, Ensight Management Solutions.

„Liderii în afaceri din toată lumea au o nouă viziune asupra proceselor revoluționate de digitalizare si automatizare inteligentă. Centre specializate, precum KPMG Lighthouse, transformă acțiunile repetitive, cu volum mare și întotdeauna supuse erorii umane în soluții avansate care oferă companiilor valoare adăugată. Integrarea Ensight în KPMG în România vine cu noi beneficii pentru clienți și oferă noi abilități echipei. Le urez bun venit în echipa noastră One Advisory!”, a încheiat Richard Perrin, Partener, Head of Advisory.