Data Center / Storage — October 7, 2020 at 2:00 pm

Noua gamă APC Easy Rack PDU, cu caracteristici de monitorizare în timp real și dimensiuni foarte mici

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală și managementul energiei și automatizări, anunță lansarea gamei APC Easy Rack PDU, ce include unități de distribuție a energiei ușor de instalat și de utilizat, totodată personalizabile pentru sarcini conectate.

APCNoua gamă APC Easy Rack PDU oferă o distribuție fiabilă a energiei la un cost competitiv. De la camere de servere și Edge computing, până la centre de date mici și mijlocii, PDU-urile Easy Rack APC reprezintă o soluție competitivă, care asigură funcționarea fără întreruperi a echipamentelor clienților.

PDU-urile APC Easy Rack au un ecran LCD ușor de utilizat, o interfață web multifuncțională și sunt complet personalizabile ca lungime a cablului, culoare și număr de prize. Noua gamă este mai ușoară decât modelele anterioare și vine în carcase de aluminiu, ceea ce face instalarea rapidă și facilă pentru profesioniștii IT, integratorii de sisteme, contractori și reselleri.

Toate PDU-urile APC Easy Rack îndeplinesc standardele ridicate de compatibilitate electromagnetică (EMC) și verificările de siguranță, inclusiv CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV și EN/IEC62368-1. De asemenea, vin cu protocoale de securitate cibernetică pentru autentificare și criptare. Acestea sunt la prețuri competitive, oferind pieței o soluție de distribuție a energiei accesibilă, sigură și fiabilă – nefiind nevoie de unelte speciale sau suporți la montaj – și care elimină necesitatea achiziționării de accesorii suplimentare, economisind timp și bani.

Suita APC Easy Rack PDU este disponibilă în trei variante noi:
Easy Basic Rack PDU
Easy Metered Rack PDU include gestionarea rețelei prin web, pentru alerte personalizate și un afișaj LCD pentru monitorizarea rack-ului.
Easy Switched Rack PDU permite gestionarea rețelei utilizând alerte ce pot fi personalizate și acces de la distanță pentru pornirea/ dezactivarea echipamentelor

Cele trei opțiuni din gama APC Easy Rack PDU oferă o soluție pentru toate tipurile de companii: de la companii mici, până la centre mari și complexe de date. Gama este flexibilă și permite fiecărui produs să fie încadrat cu ușurință într-un mediu IT existent.

„Seria Easy oferă produse de back-up la un preț competitiv, rezistente și cu un grad înalt de optimizare”, a declarat Jean-Baptiste Plagne, Global VP Edge Computing Solutions la Schneider Electric. „Design-ul lor agil, compact și sigur răspunde nevoii de energie fiabilă, continuă, care permite funcționarea fără întreruperi a operațiunilor, atunci când organizațiile au cea mai mare nevoie de acest lucru.”

Pentru mai multe informații despre APC Easy Rack PDU, vizitați pagina oficială Schneider Electric.