EDUCATIE / JOB, Foto-Video-Audio — October 15, 2020 at 4:04 pm

Seria ViewBoard IFP70 de la ViewSonic primește certificarea Microsoft Windows Collaboration Displays

by

Startup business team having a video conference with investorViewSonic a primit certificarea Windows Collaboration Displays (WCD) din partea Microsoft pentru gama sa de display-uri interactive ViewBoard IFP70. Printre display-urile cu certificare WCD, seria IFP70 este singura cu dimensiuni de până la 86 de inches. De asemenea, seria ViewBoard IFP70 este recunoscută ca fiind soluția ideală cu un singur cablu prin USB-C. Aceste modele oferă o experiență superioară de atingere și scriere, calitate video înaltă pentru conferințe, precum și certificare Microsoft Azure IoT, contribuind astfel la integrarea locului de muncă.

Monica Sun, director al Large Format Display Business Unit din cadrul ViewSonic spune: „ViewBoard IFP70 reprezintă gama de soluții pentru colaborare de la ViewSonic special concepută pentru a oferi companiilor echipament de conferință ușor de folosit. Suntem fericiți că a fost recunoscută de Microsoft cu certificarea Windows Collaboration Display și credem că  aceasta va duce la un nivel de colaborare avansată, precum și la eficiență și productivitate sporite.”

O soluție cu certificare WCD pentru îmbunătățirea eficienței și a productivității

Seria ViewBoard IFP70 folosește un singur cablu USB-C care suportă flux audio-video, transfer de date, Ethernet și alimentare, astfel asigurând începerea rapidă și facilă a oricărei întâlniri de afaceri sau prezentări. Totodată, are funcționalitate Windows Ink pentru Microsoft 365 și permite luarea de notițe în timpul prezentărilor. Ajustați grosimea scrisului în funcție de presiunea apăsării pe ecran cu pixul inteligent inclus. Acesta funcționează nu doar pentru notițe, ci și pentru prezentare.

Seria ViewBoard IFP70 are încorporate funcții avansate pentru conferințe precum o cameră cu lentilă wide, microfon cu șase senzori și difuzoare stereo. Pe lângă acestea, Viewboard poate să comute automat între funcțiile unui PC extern și cele ale IFP70, totul în timp ce rulează Microsoft Windows și programele de conferință.

Pentru seria ViewBoard IFP70, certificarea Microsoft Azure IoT înseamnă îmbunătățirea locului de muncă prin intermediul multitudinii de capabilități precum senzorii integrați care pot măsura participanții, temperatura camerei, umiditatea și lumina ambientală. Aceste informații ajută managerii să ia decizii mai bune atât pentru optimizarea spațiilor de lucru pentru angajați, cât și în economisirea energiei, având posibilitatea să investigheze consumul de energie și distribuția costurilor.

Mai mult decât WCD – o experiență avansată Bring Your Own Device (BYOD)

ViewSonic oferă unelte avansate de afișare wireless (WPD – wireless presentation display) pentru a face prezentările, întâlnirile și atelierele mai interactive cu ajutorul puterii BYOD. Prin intermediul myViewBoard Display, orice utilizator neinițiat poate distribui conținut de pe dispozitivul său prin wireless fără a fi nevoie de niciun adaptor. Mai mult, aplicația ViewBoard Cast are funcții de colaborare și distribuire complete care ajută într-o varietate de situații de la locul de muncă.

myViewBoard Manager permite gestionarea eficientă de la distanță a mai multor ecrane din spații comune sau diferite. Cu ajutorul Manager, administratorii IT pot porni, opri, reporni și ajusta volumul dispozitivelor ViewSonic. Administratorii pot acum controla echipamentele de la distanță, pot chiar și să transmită conținut și transmisiuni de urgență, totul dintr-un singur panou de comandă. Un avantaj în plus al soluțiilor WPD este că pot fi grupate și actualizate de la distanță, acest lucru facilitând instalarea de programe pe mai multe grupuri de dispozitive în același timp.