Business, COMUNICATE, Securitate — October 16, 2020 at 12:02 pm

SolvIT Networks devine distribuitor VMRay

by

VMRayCompania românească SolvIT Networks a anunţat că a semnat un contract de distribuţie cu VMRay, producător internaţional de soluţii de securitate. Contractul prevede în special distribuţia regională a soluţiilor de sandboxing de la VMRay.

„Vorbim de distribuţia unei game de soluţii de ultimă generaţie împotriva atacurilor de tip malware”, a declarat Mihai Scemtovici, directorul general SolvIT Networks. „Această activitate va acoperi nu doar România, ci şi ţări din jur precum Serbia, Bulgaria şi ţările din zona fostei Iugoslavii”.

VMRay este o companie de origine germană, fondată în 2013, şi extinsă apoi în 2016 în Statele Unite prin fondarea unei sucursale la Boston. Platforma de securitate dezvoltată de VMRay este în esenţă o soluţie avansată de analiză şi detectare ameninţări informatice construită pe baza unei platforme de containerizare a ameninţărilor la detectarea lor (sandboxing). Soluţia este special proiectată să se integreze uşor în cadrul alor sisteme IT folosite de companii, cum sunt cele de productivitate a afacerii (EPP), cele big data, aplicaţiile web şi e-mail, şi altele.

SolvIT Networks este o companie românească specializată în furnizarea de soluţii de securitate şi de management al serviciilor şi infrastructurii IT. Firma distribuie, printre altele, soluţii de la mari producători mondiali precum CA Technologies, RSA, CheckPoint şi Hitachi.