Productie — October 19, 2020 at 2:15 pm

Inteligența artificială adusă în producție

by

Poza ingineriKFactory lansează ca parte integrată din platforma sa un concept inovativ, prima echipă de ingineri virtuali dedicați industriei producătoare. Această nouă verticală a platformei este dezvoltată folosind platforma Druid pentru a pregăti inginerii virtuali specializați în producție și tehnologia UiPath pentru a extrage datele necesare din diverse surse digitale. Comunicarea standard dintre personal și inginerii virtuali se face prin Microsoft Teams.

În acest fel, clienții KFactory din întreaga lume, indiferent de dimensiune și nivel de digitalizare, pot profita de cele mai valoroase rezultate din cele mai bune tehnologii.

KFactory propune o soluție în doi pași:

  1. Pentru clienții aflați la un nivel de bază al digitalizării, soluția KFactory este gata să colecteze date direct de pe linia de producție și să le compileze rapid, oferind suport decizional managerilor operaționali.
  2. Pentru întreprinderile cu un nivel IT matur, utilizând RPA (tehnologia UiPath) se extrag date din sistemele verticale (de exemplu, soluții de gestionare a activelor, depozit, ERP etc.) sau documente nestructurate (fișiere tip Excel). Apoi, datele sunt compilate de KFactory și livrate managerilor operaționali in limbaj natural (Druid) prin intermediul Microsoft Teams.

Echipa KFactory de ingineri virtuali este un concept unic care acoperă procesele verticale dintr-o fabrică, cum ar fi producția, mentenanța, calitatea și lanțul de aprovizionare intern, stimulând adoptarea sistemelor digitale, fără dificultatea și complexitatea proiectelor de integrare.