Data Center / Storage — October 20, 2020 at 2:31 pm

Schneider Electric lansează Easy UPS 3L

by

Schneider Electric anunță Easy UPS 3L, cea mai nouă componentă a gamei de UPS-uri trifazate, extinzând puterea medie la 500 și 600kVA (400V) pentru bateriile externe. Fiind disponibil în toate regiunile care acceptă 400V, cu excepția Chinei și Japoniei, Easy UPS 3L simplifică și eficientizează modul de configurare, oferind informatii relevante pentru clădirile comerciale de dimensiuni medii și mari, centrelor de date și aplicațiilor UPS industriale.

maxresdefaultEasy UPS 3L protejează echipamentele critice de daunele cauzate de întreruperi de curent, supratensiune și fluctuații de curent. Este cu până la 96% mai eficient aducând predictibilitate în materie de costuri ale utilităților. Totodată, acoperă o gamă largă de nivele de tensiune și o varietate de configurații ale bateriei. Produsul vine cu o gamă completă de opțiuni și accesorii, facilitând integrarea în diferite medii.

„Datorită unei combinații de specificații, design robust, flexibil și tolerant la erori, Easy UPS 3L este alegerea ideală pentru continuitate operațională, implicând o investiție optimizată, indiferent dacă vorbim de o fabrica sau de camera de servere” , spune Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric. „Este ușor de configurat, ușor de utilizat și ușor de întreținut. Prin extinderea gamei trifazate Easy UPS, Schneider Electric răspunde nevoilor pieței, oferind soluții eficiente, robuste și competitive, care prioritizează siguranța și sunt potrivite pentru afacerile conectate din ziua de azi.”

Clienții beneficiază de serviciul global de configurare Schneider- format din echipe locale de specialiști în servicii, care oferă clienților o gamă completă si diversa pe parcursul întregului ciclu de viață al Easy UPS 3L. Serviciul de start-up este inclus pentru a vă asigura că Easy UPS 3L este configurat corect și în siguranță, pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate și siguranță.

Simplu de configurat, utilizat și întreținut, Easy UPS 3L:
• Oferă protecție împotriva condițiilor aspre de mediu, dispunând de plăci de circuite acoperite, filtru de praf detașabil, putând funcționa la temperaturi de până la 40C și având protecție ridicată la suprasarcină. Toate acestea fac din Easy UPS 3L o soluție fiabilă pentru continuitatea operațională.

• Oferă o complexitate redusă a sistemului și economisește investițiile CapEx, fiind ideal pentru clădiri comerciale medii și mari, cât și pentru aplicații industriale ușoare.

• Permite monitorizarea și gestionarea ușoară prin suita de software bazată pe cloud EcoStruxure, dacă alegeți să achiziționați placa de rețea opțională. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.se.com/ro/ro/work/solutions/for-business/data-centers-and-networks/cloud-based-dcim-software-dmaas/ și încercați gratuit soluția de monitorizare EcoStruxure IT Expert.

Pentru a afla mai multe despre Easy UPS 3L, vizitați pagina web.

 

Articole pe aceeași temă:

Schneider Electric anunță UPS-ul trifazat Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, pentru eficiență și disponibilitate sporită

UPS 5P îmbunătățește continuitatea operațiunilor pentru mediile edge computing și IT distribuite