COMUNICATE — October 22, 2020 at 2:53 pm

GEFCO a fost premiată de TOYOTA pentru managementul costurilor

by

GEFCO 1GEFCO, lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, a primit un certificat de recunoaștere de la Toyota Motor Europe pentru managementul costurilor de excelență în anul 2019-2020. Este pentru a doua oară când GEFCO este recunoscută pentru performanța sa în managementul costurilor.

Timp de 20 de ani, GEFCO a lucrat îndeaproape cu echipele Toyota din Europa pentru a putea oferi soluții personalizate care să îmbunătățească operațiunile lor de afaceri. Complet aliniat cu principiile Toyota Kaizen care vizează îmbunătățirea continuă, Turnul de Control GEFCO este conceput pentru a crește eficiența și productivitatea printr-o inginerie mai bună și o cooperare mai puternică.

„Suntem onorați că am primit acest premiu pentru îmbunătățirea continuă a productivității în beneficiul operațiunilor zilnice ale Toyota”, a declarat Emmanuel Arnaud, Vicepreședintele Executiv GEFCO pentru Vânzări și Marketing. „Serviciul nostru de Turn de Control a fost dezvoltat în parteneriat cu Toyota pentru a le putea îndeplini nevoile specifice și pentru a putea obține rezultatele așteptate. Succesul nostru mutual se bazează pe o cooperare puternică și pe flexibilitatea și capacitatea de a profita de toate oportunitățile întâlnite pentru a putea fi eficienți din punct de vedere al costurilor. Recunoașterea primită de la Toyota este un mod fantastic de a ne menține la înălțimea promisiunii „Parteneri, nelimitați” GEFCO”.

GEFCO a gestionat, în perioada de carantină, mai multe transporturi esențiale pentru industria auto, inclusiv livrarări realizate în condiții speciale din China, către centrul Europei.