Evenimente, Financiar-Bancar — October 26, 2020 at 1:45 pm

FinVision, un eveniment virtual dedicat inovației din industria financiară

by

FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru domeniul financiar-bancar, va organiza în perioada 17-19 noiembrie un eveniment virtual dedicat inovației din industria financiară – FinVision. Lideri și practicieni cu reputație din domeniul bancar și al asigurărilor vor pune reflectorul pe provocările actuale, precum și pe soluțiile de succes identificate în migrarea afacerilor către mediul digital în acest an turbulent.

Linkedin_Facebook_Twitter_1200x628px_Shaping the Future@2xFinVision, care va atrage peste 1.000 de participanți, promite un conținut relevant, construit în jurul unor teme globale de actualitate, o audiență premium, precum și oportunități de networking de calitate. Printre companiile care au confirmat deja prezența la FinVision se numără: 11:FS, Société Générale, Microsoft, Mastercard, ClearBank, Hyperion Insurance, UNIQA Insurance Group.

„Obiectivul acestui eveniment este să prilejuiască discuții de calitate între liderii industriei preocupați de inovarea serviciilor financiare”, spune Teodor Blidăruș, Co-Fondator & CEO la FintechOS. „Am putut observa impactul pandemiei COVID-19 asupra celor care nu sunt foarte pregătiți pentru a face pasul către digital. Sectorul serviciilor financiare trebuie să fie mai puțin reactiv și, în schimb, să elaboreze strategii proactive pe termen lung. Industria noastră trebuie să conteste, acum mai mult decât oricând, status quo-ul și să ofere mai mult clienților. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegem cele mai bune practici și să învățăm de la colegii noștri din industrie care se află în aceeași călătorie ca și noi. Aici FinVision poate oferi o valoare foarte reală celor care participă la eveniment”.

Prima zi a FinVision se va concentra pe domeniul bancar și va explora subiecte precum Open Banking, cum să construiești banca viitorului plasând clientul în centru, cum vor deservi băncile IMM-urile în viitor, cum va redefini Generația Z industria financiar-bancară și multe alte teme interesante.

A doua zi a evenimentului este axată pe industria de asigurări. Vor fi abordate teme precum importanța asigurărilor bazate pe datele clientului (și nu numai) și transformarea companiilor în direcția construirii unor strategii mai inteligente și mai inovatoare în relația cu clientul final.

Ultima zi a evenimentului se va concentra pe inovațiile tehnologice pe care le aduce FintechOS și ecosistemul său de parteneri și clienți. Vor fi prezentate demonstrații de produse și cazuri practice atent selectate, în cadrul unei serii de mese rotunde virtuale, studii de caz și demo-uri de tehnologie.

Agenda FinVision, detaliile de înregistrare la eveniment și oportunitățile existente pentru vorbitori pot fi găsite site-ul FintechOS aici: https://finvision.fintechos.com/