Servicii Profesionale — October 26, 2020 at 3:05 pm

Noi trenduri de tehnologie pe piața de evenimente de business

by

Marcom Hub a lansat două studiouri de webcasting (transmisie online) și noi concepte de evenimente colaborative, cu implicarea speakerilor și audienței în timp real. Acestea transformă radical evenimentele online într-o experiență inedită, activă, pentru a diminua efectele pandemiei asupra industriei de evenimente de business și asupra comunicării în cadrul companiilor.

Foto_studiouNoile concepte aduc dinamismul și libertatea vizuală din broadcasting-ul de televiziune în evenimentele de business, folosind în plus tool-uri de ultimă generație, astfel încât dezbaterile publice, webinariile, training-urile, conferințele de vânzări sau conferințele anuale ale companiilor, lansările de produs și alte tipuri de evenimente vor intra într-o nouă dimensiune.

„Oamenii sunt nostalgici când se gândesc la evenimentele de business de altădată. Succesul evenimentelor se datora conexiunii umane, interacțiunii dintre speaker și audiență, socializării celor implicați. Vrem ca prin soluțiile noastre să readucem această conexiune și implicare. Avem unelte de colaborare pentru ca toți cei care participă să contribuie la propriu. Folosim metode de visual learning și de gamification pentru a ne asigura că participanții « rămân » în eveniment. Spunem “stop” evenimentelor pasive, transformăm participanții în audiență activă. Fie că vorbim de un training, o conferință, un webinar, online sau hybrid, vom transforma evenimentele în experiențe memorabile”, spune Dragoș Bălan, fondatorul Marcom Hub.

Noile concepte aduc o diferențiere deosebită față de actualele tipuri de evenimente pasive prin grafica integrată, prezentări video și animații, efecte grafice și regie de emisie care funcționează conform flow-ului stabilit. Speakerii și audiența vor fi implicate activ și vor descoperi cum poate fi inovativ un eveniment, inclusiv prin componente offline.

Conceptele pot fi personalizate pentru companii și se pot folosi intern de către acestea și pentru ședințe, brainstorming-uri, team building-uri, jocuri în echipe și orice alt tip de evenimente care presupun comunicare.

Studioul fix este unul dintre cele mai moderne studiouri de emisie online din București și poate găzdui evenimente hibrid, respectând restricțiile impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus.

Mai mult, studioul se poate transforma într-unul virtual, conform cerințelor, cu elemente de augmentare, iar studioul mobil va aduce toată experiența la sediul organizatorului sau în orice altă locație aleasă pentru desfășurarea evenimentului.

Cele două studiouri de webcasting și noile concepte de evenimente pot fi vizualizate pe www.marcomhub.ro

Marcom Hub este o platformă de profesioniști specializați în livrarea de concepte și producții fizice sau digitalizate destinate brandurilor si companiilor. Cu experiență în organizarea de evenimente în industrii variate, în activări de brand, în traininguri și sesiuni interactive, Marcom Hub a livrat cu succes zeci de experiențe offline și online.