EDUCATIE / JOB, Hardware — October 26, 2020 at 12:32 pm

Comunicațiile vizuale sunt vitale pentru distanțarea în sistemul educațional

by

După perioade lungi de lockdown, instituțiile de învățământ din întreaga lume iau în considerare măsurile care trebuie luate pentru a le permite să își redeschidă ușile pentru studenți. Deși s-ar putea să nu fie știrile pe care studenții, în special copiii, vor să le audă, va fi o ușurare pentru părinții care vor să vadă educația copiilor lor înapoi pe drumul cel bun.

Education_Post_Lockdown_tcm70-270435Profesorii și lectorii vor avea o treabă dificilă de realizat, asigurându-se că elevii lor urmează îndrumările referitoare la COVID-19. Părinții care renunță și își transporte copiii vor trebui, de asemenea, să primească instrucțiuni specifice pentru a se asigura că urmează pașii necesari pentru a preveni răspândirea virusului.

Comunicațiile vizuale vor fi vitale pentru a ajuta personalul școlar să gestioneze situația în condiții de siguranță și responsabil în fiecare zi. Comunicarea clară a îndrumărilor și măsurilor în și în jurul spațiilor școlare va ajuta la răspândirea conștientizării și la ușurarea presiunii asupra personalului școlar care are sarcina de a controla situația.

Pandemia a fost deosebit de perturbatoare pentru studenți și nevoia de a se adapta la o nouă normalitate atunci când se întorc la școală sau universitate s-ar putea dovedi dificilă pentru mulți dintre ei. Măsurile potențiale ar putea include clase de dimensiuni mai mici și ore reduse pentru a facilita distanțarea socială, interdicția de a împărtăși articole de papetărie și echipamente, birouri alocate pentru a face pauze la distanță socială, memento-uri pentru a folosi dezinfectant pentru mâini și a se spăla regulat pe mâini dar și cerința de a purta măști de față.

Cu orientări de siguranță implementate în sălile de curs, sălile de clasă, coridoarele, cantinele, sălile comune și chiar dincolo de teren, instituțiile de învățământ au nevoie de acces la comunicații vizuale care pot rezista atât în interior cât și în exterior.
Semnalizarea direcțională și autocolantele pentru podea vor fi esențiale pentru controlul fluxului elevilor prin clădiri. Etichetele pentru podea și ferestre vor contribui, de asemenea, la consolidarea distanțării sociale în sălile de clasă, marcând locul în care elevii pot sta în siguranță. Va exista, de asemenea, o cerere crescută pentru fișe de lucru și documente pentru fiecare student, evitând partajarea hârtiei care poate facilita răspândirea germenilor.

Imprimarea comunicării vizuale interne va permite școlilor, universităților și altor unități de învățământ să reducă cheltuielile cu furnizorii de tipărire și să reacționeze rapid la îndrumare pe măsură ce se schimbă. Dar pentru a vă asigura că elevii acordă atenție acestor măsuri va fi nevoie de o semnalizare colorată și atrăgătoare.

Seria C800, o premiată serie produsă de OKI, este ideală pentru școlile și universitățile care au nevoie de un dispozitiv care poate gestiona tipărirea zilnică, precum și o gamă de materiale diferite pentru utilizare în interior și exterior, inclusiv bannere de până la 1,3 m lungime, și chiar impermeabile și UV autocolante rezistente pe podea. Cu o amprentă compactă, seria C800 produce o calitate profesională a imprimării în culori vibrante pentru semne de captare a atenției. OKI face un pas mai departe pentru a sprijini sectorul educației în pandemie, cu mijloace de comunicare socială gratuite și lucrări de artă. În parteneriat cu Floralabels, această inițiativă împuternicește creșele, școlile, universitățile și colegiile să își creeze rapid și ușor propriile autocolante de podea autoadezive pentru ajută la protejarea siguranței elevilor și a profesorilor. Acest lucru va permite instituțiilor de învățământ să se pregătească pentru întoarcerea studenților după pauzele cauzate de pandemie.

Social_Distancing_Floor_Graphics_tcm70-270190Proiectele gratuite vor ajuta la protejarea sănătății studenților și a personalului, care le reamintesc să se țină la doi metri distanță. Autocolantele pentru podea sunt disponibile în trei formate: un cerc autoadeziv pentru pardoseală (285 x 285 mm) și bannere dreptunghiulare pentru pardoseală în două dimensiuni (215 x 900 mm și 297 x 1.320 mm).

Minimizarea perturbării educației este de o importanță vitală. Școlile și universitățile care pot imprima rapid și ușor semnalizare cu impact ridicat intern și la cerere vor ajuta la readucerea studenților pe drumul spre succesul academic.