NEWS — October 27, 2020 at 5:56 pm

Acolo unde design-ul High-End întâlnește performanța

by

Acer-Porsche-Design-Acer-Book-RS-AP714-51-Standard_06Porsche Design și Acer au inițiat un nou parteneriat care îmbină filosofia de design funcțional Porsche Design cu inovațiile tehnologice și experiența Acer globală din segmentul computerelor.

Prima creație dezvoltată în colaborare este un notebook high-end care combină tehnologii avansate cu elemente de design elegante și minimaliste. Porsche Design Acer Book RS are un șasiu compact din metal, este echipat cu cel mai recent procesor Intel® Core™ i7 din a 11-a generație și NVIDIA® GeForce® MX350, cântărind doar 1,2 kg. Capacul dispozitivului realizat din fibră de carbon conferă o notă distinctă, derivată din tematica de design utilizată de-a lungul timpului în sporturile cu motor unde acest material este apreciat pentru rezistență, greutate redusă și performanța extremă. Porsche Design Acer Book RS a fost co-proiectat cu Intel și include modele verificate Intel Evo care oferă baterii cu durată lungă de funcționare, pornire instantanee și încărcare rapidă.

Dispune de un ecran tactil FHD IPS de 14 inci, acoperit cu un strat de sticlă antimicrobiană Corning® Gorilla® Glass, acoperă 100% din gama de culori sRGB și este accentuat de rame ultra-înguste care permit un impresionat raport ecran-carcasă de 90%. Conductele de căldură duble, din cupru, asigură răcirea optimă a dispozitivului, iar bateria impresionantă durează 17 ore, fiind capabilă să asigure 4 ore de utilizare cu o încărcare rapidă de 30 de minute. Dual-band Intel® Wi-Fi 6 (Gig+), o gamă completă de porturi (USB-C™, Thunderbolt™ 4 și USB3.2 Gen 2), funcții inteligente, precum conectări mai sigure cu amprentă prin Windows Hello, Modern Standby & Wake on Voice, rafinează și mai mult experiența utilizatorului.

Compartimentat și multifuncțional, Porsche Design Acer Travelpack RS (mousepad, mouse, geantă de transport și husă pentru notebook) este un însoțitor ideal pentru noul Porsche Design Acer Book RS.

Pachetul premium Porsche Design Acer Book RS (notebook i7, kit de călătorie și mouse) va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.399 EUR.