Data Center / Storage, Hardware — October 27, 2020 at 3:51 pm

nJoy adaugă noi direcții de dezvoltare lansând UPS și accesorii pentru mediul industrial

by

De la concept la performanta dovedita

De peste un deceniu nJoy proiectează, produce și vinde soluții UPS care asigură backup-ul alimentării cu energie electrică pentru protecția eficientă a echipamentelor electrice și electronice.

Fiind prezent în peste 10 țări la nivel global, brandul a dezvoltat de-a lungul anilor peste 500 de produse diferite, în prezent oferta sa dispune de aproximativ 200 de repere cu aplicabilitate în domenii precum IT, Securitate și Energetic de backup. nJoy se concentrează în mod deosebit pe UPS-uri și surse de alimentare PC, oferind linia de baterii nJoy ca produs complementar în secțiunea sa de accesorii UPS.

Performanta demonstrată în domeniul IT și cererea crescândă apărută pe piață a determinat reprezentanții nJoy să adauge noi direcții de dezvoltare produselor sale, țintind nevoile de backup de energie în continuă transformare din sfera mediului industrial.

După mai bine de 10 ani de dedicare domeniului IT&C, în 2019, nJoy depășește bariera surselor neîntreruptibile (UPS) de până la 10 KW oferind o noua soluție de backup sistemelor critice ce stau la baza afacerilor din sfera industrială, a securității și a infrastructurii energetice.

Garun – noua serie nJoy de UPS trifazici din gama industrială

Cu unități UPS de mare putere și cabinete suplimentare de baterii concepute pentru scalabilitate crescută și o rezerva de energie suficientă, Garun se dovedește a fi un echipament de încredere în performanța industrială.

UPS_lineup_Website_SplashScreen-2020-09-28Seria Garun UPS este recomandată susținerii clădirilor comerciale, sistemelor de management, securității și protecției împotriva incendiilor, sistemelor din centrele de urgență, echipamentelor medicale, liniilor de producție, roboților și panourilor de comandă industriale, cât și oricărei situații în care există nevoia de backup energetic într-un mediu trifazic.

nJoy enumeră cateva nevoi ale pieței industriale pe care noua serie de UPS profesionali le acoperă într-o manieră profitabilă:

● Energie electrică livrată stabil și fără fluctuații;

● Protecție electrică pentru echipamentele critice;

● Productivitate continuă fără întreruperi neașteptate de energie electrică;

● Scalabilitate crescută pentru o viitoare adăugare de sarcini/consumatori;

● Scalabilitate pentru o eventuală redimensionare a timpului de back-up;

● Instalare flexibilă și moduri de operare multiple;

● Eficiență ridicată;

● Costuri scăzute și previzibile.

Odată cu livrarea, la începutul anului 2020, a primelor produselor din seria Garun UPS, brandul nJoy devine o opțiune viabilă de soluție profesională pentru rezerva de energie necesară infrastructurii mediilor industriale atât din sectorul privat, cât și public.