Foto-Video-Audio — October 29, 2020 at 3:18 pm

Televizoarele performante de la TCL ajung și în magazinele Auchan

by

Televizorul TCL - 55p615kTCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, aduce tehnologia performantă și promisiunea unei experiențe de vizionare de neuitat mai aproape de cumpărători, făcând accesibilă achiziția televizoarelor sale de top și din magazinele Auchan.

TCL 55P615 – Experiența TV absolută: 4K HDR, conectivitate și sistem revoluționar de asistență inteligentă
Cel mai recent standard pentru rezoluția 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunătățește luminozitatea și permite gradații mai fine între cele mai întunecate și cele mai deschise nuanțe. Odată cu televizoarele TCL, cu aceste caracteristici, filmele, competițiile sportive, muzica și jocurile video pătrund într-o nouă dimensiune.

Sistemul Android TV oferă o experiență TV hands-free. Utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele de la distanță, doar prin voce. Totul este atât de simplu, încât ai impresia că poți vorbi cu televizorul tău ca și cum ai vorbi cu prietenii. De fapt, TCL 55P615 face multitasking-ul posibil, cu Google Home și Google Assistant. Fără a pune pe pauză ceea ce urmăresc, utilizatorii pot găsi cel mai recent blockbuster ori pot verifica scorul unui meci. Google Assistant este gata să ajute, fiind capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi. De asemenea, modelul TCL 55P615 este compatibil cu Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, care poate porni muzica, poate verifica știrile și vremea, poate schimba canalele TV și ajusta volumul, printre multe altele.

Pune-l și tu pe lista de favorite din contul tău Auchan pentru a fi primul care află despre disponibilitatea acestui televizor performant de la TCL în magazinul tău preferat.

Televizorul TCL _32s615TCL 32S615 – O experiență video inteligentă la un preț imbatabil, în curând în oferta Auchan
Și televizoarele din seria S61 se bucură de aceeași conectivitate, având preinstalat Android TV. TCL 32S615 este dedicat celor care nu vor să facă niciun compromis atunci când vine vorba de eleganță, calitate a imaginii și accesibilitate optimă. Vine în oferta Auchan cu un design ultra-slim, compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe vizionarea plină de contrast, culori bogate, detalii unice cu HDR și cu un indice de performanță al imaginii PPI 300, completată de un sunet clar și puternic, datorită tehnologiei Dolby Audio.

Descoperă televizorul de la TCL ideal pentru tine
Anul 2020 ne-a adus și mai mult în era stilului de viață inteligent. Pentru cele mai tari filme, pentru emisiunile preferate ori competițiile sportive mult-așteptate, televizoarele inteligente de la TCL sunt alegerea perfectă. Descoperă aici tipul de televizor care ți se potrivește și hai în magazinele eMAG, Carrefour, Orange.ro sau Auchan, să-ți alegi preferatul în baza funcționalităților dorite, pentru a ridica experiența de vizionare din intimitatea casei tale, la un cu totul alt nivel.

Televizorul TCL - 55p615k Android