Hardware — November 2, 2020 at 2:01 pm

Brother câștigă noi premii “Good Design Award 2020”

by

Brother MDS3 Situ_216Brother, principal producător de dispozitive de printare laser și inkjet la nivel global, a câștigat premiul japonez, “Good Design Award 2020” (*menționat ulterior ca premiu Good Design) pentru două din produsele sale lansate recent.

De la primul premiu câștigat în 1960, Brother a primit în total 214 premii Good Design fiind incluse distincțiile pentru două produse de anul acesta. Momentul marchează și cel de-al 28-lea an consecutiv în care Brother primește acest premiu, începând cu 1993.

Brother MDS3 Situ_249Unul dintre premiile Good Design a fost acordat scanerelor portabile Brother DSMobile care prin design, scanarea duplex și modul de alimentare, oferă o autonomie absolută utilizatorilor. Cu modele cântărind sub 500 de grame, cu software de ultimă generație încorporat pentru salvare în multiple formate și cu viteză de 15 pagini pe minut, DSMobile sunt ideale pentru logistică, transporturi și chiar servicii medicale.

Un alt premiu Good Design primit de Brother în 2020 a fost pentru imprimanta de etichete P-TOUCH CUBE PT-P910BT care a fost recunoscută cu distincția Good Design Best 100, unul din cele mai bune 100 de produse evaluate de comisie.

Brother PT-P910BT App 1
Monica Otlăcan, Country Manager Brother România a declarat: „Premiul Good Design nu recunoaște doar produse cu aspect și funcții excepționale. Selecția de produse și servicii este decisă și pe baza beneficiului adus atât consumatorilor, cât și societății. Premiul este acordat efortului colectiv al tuturor celor implicați în crearea acestor produse. Brother își construiește produsele cu dedicarea de a pune clientul pe primul loc, în concordanță cu cultura companiei de a fi întotdeauna ‹‹alături de tine››.”

Despre Good Design Awards
Premiul Good Design a fost singurul sistem din Japonia de evaluare și comunicare a design-ului încă din 1957. Multe companii și creatori din interiorul și exteriorul Japoniei contribuie la îmbunătățirea industriei sau a calității vieții prin design. “G Mark”, simbolul premiului, a fost recunoscut de mulți drept un semn care reprezintă design-ul bun. Pentru mai multe informații despre premiile Good Design, vizitați: http://www.g-mark.org/