NEWS — November 2, 2020 at 5:25 pm

SkyTower devine o plaformă open source pentru tinerii artiști

by

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, lansează programul SkyCreatives – o platformă open source pentru tinerii artiști care au nevoie de o locație iconică pentru proiectele lor.

Acesta este un prim pas în strategia SkyTower de a sprijini și dezvolta atât comunitățile artistice, cât și comunități de afaceri.

SkyTower_3Prin intermediul programului SkyCreatives, SkyTower va facilita accesul artiștilor precum fotografi, producători de film, arhitecți, actori, regizori, muzicieni, dansatori etc. la etajul 37 al turnului, care oferă o panoramă de 360 de grade deasupra orașului. Pentru proiectele selectate și validate, SkyTower va oferi, de asemenea, acces la Esplanada de la parterul turnului, care poate fi folosită ca locație în aer liber pentru sesiuni foto, filmări, flash mob-uri, piese de teatru, concerte și multe altele.

În completarea acestor facilități, programul SkyCreatives înseamnă și deschiderea unei colaborări permanente cu ONG-uri locale pentru utilizarea iluminatului fațadei SkyTower pentru a marca evenimente simbolice sau cauze sociale printr-un afișaj dinamic și personalizat.