Aplicatii — November 6, 2020 at 3:53 pm

Mondly – interes crescut pentru noua platformă de învățare a limbilor străine din HUAWEI AppGallery

by

Mondly (2)Huawei își îndreaptă atenția asupra aplicației Mondly, listată recent în AppGallery, pentru a demonstra oportunitățile fără precedent pentru furnizorii și dezvoltatorii de conținut care doresc să ajungă la publicul chinez.

Mondly este una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine din lume, care permite utilizatorilor să învețe în limba natală și oferă un plan de învățare orientat către conversație, recunoaștere vocală și lecții scurte menite să încurajeze o fluență rapidă și ușoară. Aplicația, dezvoltată în România, are în prezent peste 60 de milioane de utilizatori la nivel internațional și oferă o listă de 41 de limbi străine, fiind prima de acest gen care a lansat o experiență de învățare în realitatea virtuală susținută de tehnologii de gamificare și chatbot cu recunoaștere vocală. Recent, Mondly a colaborat cu Oxford University Press pentru a introduce o suită de teste de limbă engleză personalizate, oferind peste 3.500 de întrebări pentru învățare și evaluare, disponibile în 33 de limbi.

Mondly înseamnă o gamă tot mai mare de aplicații de mare succes în întreaga lume, pregătite pentru lansare în China, unde există 904 milioane de utilizatori de internet mobil, iar anul trecut numărul descărcărilor de aplicații s-a apropiat de 100 de miliarde. Unul dintre cei mai importanți factori cheie pentru deblocarea pieței chineze este Huawei AppGallery, care ajută dezvoltatorii să atragă utilizatori, să genereze resurse financiare și să asigure experiențe de calitate. În plus, platforma oferă un serviciu de consultanță în materie de politici, cu sfaturi privind reglementările și conformitatea – una dintre cele mai mari bariere pentru dezvoltatorii care doresc să-și prezinte aplicațiile în China.

„Mondly este exemplul perfect de aplicație populară pentru vremurile acestea, o soluție de e-learning care îi ajută pe utilizatori să dobândească noi competențe, chiar și în mijlocul pandemiei globale”, a declarat Wang Heng, vicepreședinte, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice. „În același timp, suntem dornici să oferim aplicației Mondly și celorlalți parteneri de dezvoltare din Europa ajutorul de care au nevoie pentru a fi listate și pentru a beneficia de milioane de descărcări. De aceea, Mondly va fi unul dintre studiile de caz la următorul webinar Huawei pentru dezvoltatori – Grow with AppGallery in China.”

Seminarul web, care va avea loc pe 9 noiembrie, este o oportunitate unică de a afla despre nenumăratele beneficii ale colaborării cu Huawei. Participarea la conferință este gratuită, iar vorbitorii se vor concentra pe suportul de integrare Huawei Mobile Services și pe campania comună cu XDA Developers, care prezintă metodele de accesare și implementare a API-urilor comune utilizate de aplicațiile chineze. În plus, vor fi prezentate și detalii despre promoțiile plătite pe care dezvoltatorii le pot accesa pentru a ajunge și mai aproape de publicul AppGallery, pentru a atrage utilizatori și pentru a contribui la creșterea veniturilor.

„Avem misiunea de a le oferi oamenilor cel mai modern și eficient mod de a învăța limbi străine”, a declarat Alexandru Iliescu, CEO la Mondly. „Prezența pe AppGallery deschide nu numai piața chineză, ci și multe alte țări în care putem satisface nevoile utilizatorilor care doresc să își extindă competențele lingvistice. Am avut o experiență extraordinară de colaborare cu echipa Huawei, care a făcut integrarea ușoară, și suntem încântați să fim prezentați în cadrul webinarului”, continuă acesta.

Invitații webinarului vor asista la lansarea noului ghid al Huawei: Global App Development in China, care prezintă o portunitate remarcabilă pentru dezvoltatorii de conținut din regiune, provocările Android și rolul pe care îl joacă Huawei.

Până în prezent, peste 2 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au alăturat ecosistemului Huawei Mobile Services. Peste 96.000 de aplicații au fost integrate în HMS Core, colecția de instrumente destinate partenerilor și dezvoltatorilor de aplicații, pentru a crea experiențe care utilizează capacitățile hardware și software complete ale dispozitivelor companiei.

Prin parteneriatul cu Huawei, dezvoltatorii precum Mondly au acces la oferte exclusive pentru a-și promova aplicațiile pe AppGallery, precum și la suport complet din partea Huawei în facilitarea introducerii aplicațiilor lor pe piața de aplicații din China.