Mobilitate — November 6, 2020 at 12:31 pm

Total Technologies contribuie la automatizarea procesului de comandă „self-order” în cadrul McDonald’s România

by

92_FBLKIN-imageAccesul facil la informații de pe telefoanele mobile conduce la  o comunicare rapidă a  promoțiilor comerciale. Fluidizarea fluxurilor operaționale interne este un obiectiv esențial al oricărui business, iar digitalizarea comunicării în relația cu clienții este accelerată de actuala conjunctură socio-economică.

McDonald’s își dorea să simplifice și automatizeze procesul de preluare a codurilor pentru ofertele speciale din aplicația mobilă McDonald’s la casele de marcat sau linia de “DriveThru.
Întrucât rapiditatea este cheie pentru business-ul McDonald’s, era necesar să existe și informații în timp real asupra statusului de preparare al comenzilor lansate de pe terminalele “self-order” din restaurante.

Partener McDonald’s România în domeniul consultanței și tehnologiei informației, Total Technologies furniza deja scanerele aferente caselor de marcat, respectiv Honeywell XENON 1902g, pentru implementarea sistemului de self-ordering, realizat cu plata cash.

După analizarea secvențialității activităților, au fost propuse soluțiile optime care să fluidizeze maximal procesul, folosind echipamentele perfect adaptate nevoilor apărute.

• Clientul își comandă produsele McDonald’s pe linia  “DriveThru” sau la casele de marcat, selectând din ofertele existente în aplicația mobilă McDonald’s.
• Oferta aleasă este scanată cu Honeywell VUQUEST 3320g, iar apoi comanda este procesată la casa de marcat. Scanarea este rapidă și simplă.
• Clientul își comandă produsele McDonald’s prin sistemul de „self-order”, putând opta pentru achitarea cash.
• Bonurile interne pe care sunt tipărite codurile de bare aferente comenzilor sunt scanate cu echipamentul Honeywell SOLARIS 7820g. Se afișează statusul comenzii în timp real. Produsele pot fi ridicate de la punctul de colectare.

Beneficii

• Procesul de scanare al ofertelor speciale se derulează fluent, interacțiunea casier – client fiind mult mai facilă și sigură
• Acuratețea datelor este de 100% deoarece se scanează coduri de bare
• Timpii de procesare ai comenzilor au scăzut, întrucât ofertele sunt introduse automat
• Clienții au informații în timp real asupra stadiului comenzii

„Consultanța specializată, echipamente dedicate pentru îndeplinirea funcțiilor și suport excelent în faza de proiectare si implementare. Am apreciat nivelul parteneriatului Total Technologies cu Honeywell, in Romania – Platinum Partner & Service Autorizat’’, declară Liviu Osman, IT Director al
Premier Restaurants Romania SRL(McDonald’s).